Gündem MHRS randevu sistemi randevu alma işlemini nasıl yapacaksınız?

MHRS randevu sistemi randevu alma işlemini nasıl yapacaksınız?

08.06.2016 - 09:40 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu alma işlemini online olarak yapabiliyorsunuz. MHRS hastane randevu sayesinde hastane koridorlarında sıra beklemenize gerek kalmıyor. MHRS hastane randevu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MHRS randevu sistemi randevu alma işlemini nasıl yapacaksınız

Türkiye’de sigorta ve sağlık hizmetlerinde daha çağdaş standartların yakalanabilmesi amacı ile hem Sosyal Güvenlik Kurumu’nun hem de Sağlık Bakanlığı’nın gerçekleştirmekte olduğu çok önemli projeler bulunuyor. Bu projelerden birisi de son yıllarda vatandaşların yaşamında çok önemli bir yere sahip olan MHRS hastane randevu sistemidir. Türkiye’de vatandaşların son derece modern koşullar altında hastane randevularını alabilmelerine yardımcı olan Sağlık Bakanlığı’nın teknoloji tabanlı online Merkezi Hastane Randevu Sistemi, tüm vatandaşlar tarafından son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Vatandaşlar MHRS hastane randevu sisteminin ALO MHRS 182 çağrı merkezi üzerinden de hastane randevularını alabildikleri gibi çeşitli şikayet ve önerilerini de bildirebiliyor. Bu noktada vatandaşların MHRS üzerinden randevu alım işlemleri de günün her saatinde internete erişim sağlanabilen her yerden gerçekleştirilebiliyor olması da vatandaşa önemli bir kolaylık sağlamaktadır.

Haberin Devamı


· MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!
· MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Türkiye’de Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile birlikte tüm hastane randevuları sadece dakikalar içerisinde internet kolaylığında alınabiliyor. Özellikle de Türkiye’de sağlık hizmetlerinde çok uzun yıllardır vatandaşların çok ciddi sorunlar yaşaması ve önemli mağduriyetlerle karşı karşıya kalması dolayısı ile sağlık hizmetlerinde çağdaşlaşma ve modernleşme çalışmaları kapsamında öncelikle tüm Türkiye’deki kamu hastanelerinde fiziki altyapı yönünden teknolojiye entegrasyon çalışmaları gerçekleştirildi. Şimdilerde ise vatandaşa internette MHRS hastane randevu sistemi ile hizmet verilmeye başlandı ki vatandaşlar son derece pratik bir şekilde hastane randevularını internet kolaylığında alarak, sağlık hizmetlerinden çok daha modern koşullarda ve çok daha kaliteli standartlarda yararlanabilme imkanına sahip olabiliyor. Bu yüzden de günümüz modern Türkiye’sinde vatandaşlar tarafından MHRS hastane randevu sistemi son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Vatandaşlar ikamet ettikleri il ve hatta kent dışındaki kamu hastanelerine de kolay bir şekilde hastane randevusu alabilme imkanına MHRS hastane randevu sistemi ile sahip olabiliyor. Bu hizmet uygulaması beraberinde vatandaşların hastane seçimlerinin yanı sıra hekim seçebilme özgürlüğüne de sahip olabilmesi sağlanıyor ki günümüz modern çağında modern sağlık hizmetleri anlayışı çerçevesinde vatandaşlara sunulabilecek en doğal hakların başında hekim seçme özgürlüğü gelmektedir. Tüm Türkiye’deki 2.kademe kamu hastanelerini ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerini kapsamı altına alan MHRS hastane randevu sistemi ile birlikte vatandaşlar hastane randevularını internet kolaylığında alabilme imkanına sahip olabiliyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından faaliyete geçirilen MHRS hastane randevu sistemi üzerinden randevu alımları sadece üye olunması halinde alınabiliyor ki üyelik işlemleri MHRS giriş sayfasındaki ‘üyelik’ ekranından sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirilebiliyor. Böylelikle sistem üzerinden randevu alımlarının yanı sıra yine sistem üzerinden alınan diğer tüm geçmiş randevu kayıtlarını da görebilme imkanına sahip olunabiliyor. Sağlık Bakanlığı tarafından Merkezi Hastane Randevu Sistemi üzerinde yer verilen başlıca hizmetlerden birisi olan bu hizmetin dışında vatandaşın gelişmiş ülkelerde olduğu gibi çok üstün standartlarda sağlık hizmetleri alarak, sağlık sorunlarından en kısa süreler içerisinde kurtularak, sağlığına yeniden kavuşabilmesi hedeflenmektedir.