Teknoloji Apple'ın WWDC 2018 etkinliğinin tarihi belli oldu

Apple'ın WWDC 2018 etkinliğinin tarihi belli oldu

19.02.2018 - 13:28 | Son Güncellenme:

Apple'ın yıllık Worldwide Developers Conference'ın (Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı) 2018 baskısı için henüz tarihler açıklanmadı. Ancak olayın 4 Haziran Pazartesi ile 8 Haziran Cuma arasında San Jose, California'daki McEnery Kongre Merkezi'nde gerçekleşebileceğini gösteren kanıtlar var.

Appleın WWDC 2018 etkinliğinin tarihi belli oldu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Apple'ın, Worldwide Developer Conference veya WWDC 2018 (Worldwide Developers Conference) etkinliğinde iOS 12, macOS 10.14 ve daha yeni olan tvOS ile watchOS sürümleri gibi işletim sistemlerinin daha yeni sürümlerini duyurması bekleniyor.

Haberin Devamı

Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz sezonunda WWDC etkinliğine ev sahipliği yapacak. Cupertino merkezli dev, WWDC 2018 tarihlerini resmi olarak ilan etmediği halde, konferansın bu yıl 8 Haziran Pazartesi ile 8 Haziran Cuma arasında San Jose, California'da bulunan McEnery Kongre Merkezinde olacağına dair spekülasyonları var. Apple'ın WWDC 2017'yi barındırması için seçtiği mekânla aynı.

Appleın WWDC 2018 etkinliğinin tarihi belli oldu

Daha sonra, McEnery Kongre Merkezi'nin, bu Haziran ayının ikinci, üçüncü ve dördüncü haftalarında başka etkinliklerle önceden rezervasyonu yapıldığı keşfedildi. WWDC 2018 için mümkün olan tek zaman olarak ayın ilk haftası var.

WWDC, 2000'li yıllardan beri bir haziran olayı ve genellikle ayın ilk yarısında yapılıyor. Bu nedenle 4-8 Haziran tarihleri gerçek bir olasılık. Apple tarihleri teyit etmedi. Bu nedenle şirketin konaklama rezervasyonu öncesinde resmi olarak WWDC 2018 ayrıntılarını duyurmasını beklemek iyi bir fikir olabilir.