Teknoloji Microsoft, Apple İle Barışmaya Çalışıyor!

Microsoft, Apple İle Barışmaya Çalışıyor!

02.12.2015 - 12:01 | Son Güncellenme:

Microsoft ve Apple buzları eritebilecek mi? Dünya’nın büyük isimlerinden olan Microsoft ve Apple, Surfacebook kavgasından ötürü aralarının limoni olduğunu düşündürmekteydi. Barışma ihtimalleri düşünülürken, olaylar hızlı gelişme gösterdi. Microsoft’un son gözdesi Surfacebook hakkında...

Microsoft, Apple İle Barışmaya Çalışıyor

Microsoft ve Apple buzları eritebilecek mi? Dünya’nın büyük isimlerinden olan Microsoft ve Apple, Surfacebook kavgasından ötürü aralarının limoni olduğunu düşündürmekteydi. Barışma ihtimalleri düşünülürken, olaylar hızlı gelişme gösterdi. Microsoft’un son gözdesi Surfacebook hakkında düşüncelerinin sorulması ile Apple Ceosu Tim Cock tarafından yapılan bir açıklama da Surfacebook alan ve kullanan kullanıcıların kandırıldıklarını, Surfacebook’un ne notebook ne de tablet olamamış bir ürün olduğu yönünde düşünceler belirtilmişti. Kullanan kullanıcıların parayı değersiz bir ürüne yatırdıkları yönünde yorumların yapılması ile beraber de gündem hayli karışmıştı. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen bu durumun ardından, Microsoft’un barış ve kardeşlik temalı videosunun Apple’ın gözde mağazalarından birinin önünde çekilmesi de oldukça manidar olarak hafızalarda yerini aldı.

Haberin Devamı

Barış, kardeşlik temalı bu videonun yayınlanmasının ardından Microsoft’un Apple ile arayı düzeltmek istiyor olabileceği yönünde söylentiler de oluşmaya başladı. Acaba Dünya’nın iki devi gerçekten barış temalı bir platformda yer alarak, Dünya için ihtiyaç duyulan projelerin gerçekleştirilmesi veya gerekli kaynakların sağlanabilmesi adına beraber çalışabilecek mi?

Yazarlar