Teknoloji Microsoft Office 2016’nin Mac Sürümü Yayımlandı!

Microsoft Office 2016’nin Mac Sürümü Yayımlandı!

10.07.2015 - 09:45 | Son Güncellenme:

Bir süredir geliştirilme aşamasında olan Microsoft Office 2016, Mac kullanıcıları için yayımlandı. Detaylar haberimizde... Bünyesinde Word, Excel, Powerpoint, Outlook ve OneNote yazılımlarını barındıran Microsoft Office 2016, artık Mac platformlarında da...

Microsoft Office 2016’nin Mac Sürümü Yayımlandı

Bir süredir geliştirilme aşamasında olan Microsoft Office 2016, Mac kullanıcıları için yayımlandı. Detaylar haberimizde... Bünyesinde Word, Excel, Powerpoint, Outlook ve OneNote yazılımlarını barındıran Microsoft Office 2016, artık Mac platformlarında da kullanılabiliyor. Apple marka bilgisayarlar için yayımlanan yeni Office, OSX Yosemite sürümüyle de uyum içerisinde çalışabilmekte. Yenilenen uygulamaları programa dahil eden Microsoft, daha kolay ve daha gelişmiş Word'ü ve Excel'i kullanıma sundu. Word sisteminde araçları yenileyen ve daha kolay kullanım imkanı sunan firma, Excel'de de yine aynı şekilde kolay kullanıma önem veriyor. Bunların yanı sıra yeni düzenleme, görüntüleme ve bunlar gibi seçenekler de aktif hale gelmiş bulunmakta.

Haberin Devamı

Yeni geçiş stilleri ile gelen PowerPoint, eskiye nazaran daha göze hitap eden ve daha fazla geçiş seçeneği ile karşımıza çıktı. Aynı şekilde Outlook'u da geliştiren Microsoft, kategori ve takvim gibi hizmetlerini geliştirerek çevrim içi arşiv desteği gibi özellikleri kullanıma sundu. Her ne kadar Microsoft Office 2016 yayımlanmış olsa da uygulamaları sadece belirli kişiler kullanabiliyor. Zira Office 2016'ya öğrenciler ve hali hazırda Office 365 üyeliği bulunan kişiler erişebilmekte. Tek başına satılan Microsoft Office 2016'nın ise Eylül ayı içerisinde satışa çıkacağı belirtiliyor.