Teknoloji Microsoft Surface Phone’un Özellikleri Netleşiyor

Microsoft Surface Phone’un Özellikleri Netleşiyor

25.04.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

Yazılım devi Microsoft tarafından geliştirilmekte olduğu söylenen Microsoft Surface Phone modeli, nihayet tüm özellikleri ile birlikte ortaya çıkıyor…

Microsoft Surface Phone’un Özellikleri Netleşiyor

Geçtiğimiz yıl Windows 10 işletim sistemini yayımlayan, ardından geçtiğimiz haftalarda ise Windows 10 Mobile sürümünü görücüye çıkaran Microsoft, yeni yayımladığı sistemlerini geliştirmeye devam ederken bir yandan da yeni bir cihaz üzerinde çalışıyor. Yazılım devinin Surface tablet modelleri ile elde ettiği başarı ortada. Aynı başarıyı akıllı telefon sektöründe de elde etmek isteyen firma, tablet ailesine yeni bir akıllı telefon modeli dahil etmeye hazırlanıyor. Bunun için bir süre önce kolları sıvayan şirket, Microsoft Surface Phone üzerinde çalışmakta.

Haberin Devamı

Amiral gemi modeli niteliği taşıyacağı belirtilen Microsoft Surface Phone, beraberinde önemli özellikler ile birlikte gelecek. Özellikle Windows 10 Mobile işletim sistemini en iyi şekilde kullanması beklenen akıllı telefon modelinin gücünü Qualcomm tarafından üretilecek olan Snapdragon 830 yonga setinden alacağı söylendi. Ki bu işlemci, şimdilerde piyasanın en iyisi olarak nitelendirilmekte. Bunun yanında tam 8 GB RAM’e sahip olacak olan Surface Phone, bu sayede güç isteyen uygulamaların altından kolayca kalkabilecek.

Gelecek yıl satışa sunulması beklenen akıllı telefon modelinin henüz çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili yeni bir bilgi bulunmuyor. Eğer konu ile ilgili yeni bir bilgi paylaşılır ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

Meizu M3 Resmiyet Kazandı