Teknoloji Microsoft'tan seçili Xbox konsollarında Black Friday'e özel indirimler

Microsoft'tan seçili Xbox konsollarında Black Friday'e özel indirimler

22.11.2017 - 13:19 | Son Güncellenme:

Microsoft, seçili Xbox konsollarında Black Friday'e özel indirimler yapacak. Xbox konsollarına 1050 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olunabilecek.

Microsofttan seçili Xbox konsollarında Black Fridaye özel indirimler

Onur Binay/milliyet.com.tr özel haber

Haberin Devamı

Microsoft, hem yurt içi hem de yurt dışında büyük bir hayranlıkla kutlanan Black Friday’e hazırlanıyor. ABD başta olmak üzere dünyanın dört bir köşesinde kutlanan bu günlerde firmalar ürünlerinin fiyatında büyük indirimler yapıyor. Ülkemizde "Kara Cuma" olarak bu günü kutluyoruz.

Microsoft, bu güne özel Xbox One S ve Xbox One konsollarında Black Friday şerefine özel indirimler yapacak. Elde ettiğimiz bilgilere göre D&R mağazalarında Xbox One S 500 GB ve Forza Horizon 1499 TL yerine 1049 TL'ye satılacak. Xbox One oyun bundle setiyse 1699 TL yerine 1189 TL'ye satılacak.

Kampanyada dikkat çeken diğer bir paket 1TB Xbox One S ve FIFA 2017'in 1699 TL yerine 1189 TL'ye satılacak olması. 500 GB konsol, Minecraft ve 3 ay live üyeliği de 1499 TL yerine 1049 TL'ye satın alınabilecek.

Haberin Devamı

Yukarıda belirttiğimiz indirimler D&R mağazalarına özel. Diğer mağazalarda da aynı indirimleri görecek miyiz bunu ilerleyen günler gösterecek. İndirimlerden haberdar oldukça sizleri de bilgilendireceğiz. Bu arada en çok konsol stoğunun İstinye Park'taki D&R mağazasında olduğunu öğrendik. Bol oyunlu günler dileriz.