Teknoloji Microsoft’un Gözünden Geleceği Görmeye Hazır Mısınız?

Microsoft’un Gözünden Geleceği Görmeye Hazır Mısınız?

02.03.2015 - 16:58 | Son Güncellenme:

Microsoft, teknolojinin gelecekte nasıl bir konuma geleceğini öngören bir video yayınladı.

Microsoft’un Gözünden Geleceği Görmeye Hazır Mısınız

1975 yılında iki üniversite öğrencisi tarafından kurulan ve tarihte teknoloji alanında çoğu ilke ve yeniliğe imza atmış olanMicrosoft, son olarak HoloLens ürününü piyasaya süreceğini belirtmiş biz de sizlerle paylaşmıştık. HoloLens ile büyük bir başarıya daha imza atacak gibi duran Microsoft, ürünü tanıttığında gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi ise yeni bir video yayınladı ve videoda, gelecek 5 ile 10 yıl içinde teknoloji dünyasının ne gibi gelişmelere sahne olacağı, hayatımızda teknolojinin nasıl yer bulacağı işlenmiş.

Haberin Devamı

Bilim-Kurgu filmlerinde gördüğümüz dokunmatik ekranlı yüzeylerin hayatımızın her alanına entegre edildiğini gösteren videoda, birbirleriyle bağlantılı şekilde işleyen çeşitli platformlara da yer verilmekte. Bu özellik ise ekrandan ekrana kolaylıkla görüntü aktarımı yapılabileceğini gözler önüne seriyor. Hologram dünyasına HoloLens ile giriş yapan Microsoft, gelecekte hologram görüntülerin hayatımızda yer almaya başlayacağını öngörmekte.

Bu teknolojilerin hangileri geliştirilir ve kullanıma sunulur, hangileri piyasada tutunamaz bilinmez ancak Microsoft’un gelecekte görmemizin muhtemel olduğu teknolojilere yer verdiği