Teknoloji Microsoft’un Yeni Telefonu Oldukça Üst Düzey Olacak

Microsoft’un Yeni Telefonu Oldukça Üst Düzey Olacak

27.06.2016 - 15:56 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Windows 10 işletim sistemini yayımlayan Microsoft, şimdilerde yeni amiral gemi modeli üzerinde çalışıyor…

Microsoft’un Yeni Telefonu Oldukça Üst Düzey Olacak

Yazılım devi unvanı ile nam salan ancak bir yandan da donanım ürünleri geliştirmeye devam eden Microsoft, bilindiği üzere kendi işletim sistemini geliştirmekte olduğu bilgisayar, tablet ve telefon gibi ürünlerinde kullanmakta. Nitekim geçtiğimiz yıl yayımlanan Windows 10 işletim sistemi, firmanın birçok cihazına ulaşmış bulunmakta. Bunun yanı sıra mobil için de sistemi entegre eden firma, Lumia ve Windows tabanlı çoğu cihaz için yeni sistemi yayımlamış bulunmakta. Şimdilerde yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde daha çalışmakta olduğu söylenen şirketin epey üst düzey bir model ile karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Amiral gemi niteliği taşıyacak olan bu telefonun fiyat ve performans gibi konularda da üst bir nitelik taşıyacağı bildirildi.

Haberin Devamı
Resmi Olarak Açıklandı

Konu hakkında konuşan Windows yetkilisi Kevin Gallo, firmanın geliştirmekte olduğu yeni telefon hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yeni bilgiler paylaşmaktan çekinmeyen Gallo, şu anda geliştirilme sürecinde olan akıllı telefonun oldukça üst düzey bir cihaz olacağını ve firmanın buna göre planlar uygulamakta olduğunu belirtti.

Winodws 10 Mobile ve Gelişmiş Donanım

Yapılan açıklamadan sonra açıkçası gelecek olan yeni modele dair beklentiler biraz daha artmış vaziyette. Stabil bir hale gelen ve kullanılabilirlik özellikleri ile dikkat çeken Windows 10 Mobile’un gelişmiş donanım özellikleri ile buluşması açıkçası epey merak ediliyor.