Teknoloji Microsoft'un yeni Windows 10 uygulaması, telefonunuzun özelliklerini PC'nize yansıtacak

Microsoft'un yeni Windows 10 uygulaması, telefonunuzun özelliklerini PC'nize yansıtacak

08.05.2018 - 14:11 | Son Güncellenme:

Microsoft, geliştirici konferansında Windows 10 için yeni bir "Telefon" uygulaması geleceğini açıkladı. Yeni uygulamayla bilgisayarınızdan telefonunuza doğrudan bağlanabileceksiniz.

Microsoftun yeni Windows 10 uygulaması, telefonunuzun özelliklerini PCnize yansıtacak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Microsoft, geliştirici konferansında Windows 10'a yeni bir "Telefon" uygulaması ekleyeceğini duyurdu. Uygulama, telefonu masaüstü bilgisayara doğrudan yansıtmak için tasarlandı. Windows 10 kullanıcılarının makinelerinden metin, fotoğraf ve bildirimlere erişilmesine izin verilecek.

Özellikler iOS ve Android'e bağlı olarak değişecek. Ancak Microsoft, Windows 10 PC'ler için Android telefonlara daha fazla özellik sunabilir. Böylece PC üzerinde çalışırken telefonunuza fiziksel olarak gerek kalmayacak. Bu, Dell'in bu yıl daha önce denediği, aramaların ve bildirimlerin bir bilgisayarda görüntülenmesine izin veren bir kavram. Microsoft'un uygulaması başlangıçta SMS, fotoğraf ve bildirimlere erişim verecek.

Haberin Devamı

Microsoft, bu hafta Windows İçeriği ile Telefon uygulamanızı test etmeye başlayacak. Geri bildirimler bunun sonunda Windows 10'da bir özellik olarak nasıl sonuçlanacağını gösterecek. Microsoft şu anda Windows 10'a yapılan bir sonraki büyük güncellemeyi “Redstone 5” olarak kodladı. Bu yılın sonbaharında piyasada olması bekleniyor.