Kars MİLLETVEKİLİ ARSLAN, KAĞIZMAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

MİLLETVEKİLİ ARSLAN, KAĞIZMAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

03.02.2016 - 17:16 | Son Güncellenme:

.

MİLLETVEKİLİ ARSLAN, KAĞIZMAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman’a gelerek 30 milyona mal olan eğitim ve sağlık yatırımlarını yerinde inceledi.
AK Parti ilçe başkanlığında vatandaşlara hitap eden Arslan daha sonra Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül’ü ziyaret ederek Kağızman için planlanan yeni yatırımlar hakkında bilgi verdi.
AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan beraberindeki heyetle birlikte Kağızman’da yapımı tamamlanan 1500 öğrenci kapasiteli okulları gezerek incelemelerde bulundu. Son sistem okulların yapım aşamasının tamamlandığını söyleyen Arslan, okulların eğitime başlaması ile birlikte derslik başına öğrenci sayınsın 24 olacağını bu sayede daha kaliteli bir eğitim imkanı sağlanmış olacağını belirtti. Okulların hemen yanlarında bulunan yeni yapılan yatılı öğrenci pansiyonlarını da inceleyen Arslan, tıpkı özel yurtlarda olduğu gibi adaların 4 kişilik olduğunu ve öğrencilerin hemen okullarının yanı başında sıcak yemek ve barınma imkanları ile daha ferah bir düzenin olacağını söyledi.
16 MİLYONLUK DEV YATIRIM 100 KİŞİK YENİ HASTANE
Milletvekili Arslan yapımı devam eden ve oldukça kapsamlı olan 100 yataklı yeni Kağızman devlet hastanesi inşaatını gezerek bilgi aldı. Arslan, “Bazıları konuşur AK Parti çalışır. İşte bunun en büyük ispatı 100 yataklı tam teşekküllü yeni hastanemiz. Yapımı tamamlandıktan sonra eski hastanemizle birlikte toplam 150 yataklı bir hastanemiz olacak. Gerek doktor sayısının artışı gerek gerekli cihazların temini ile artık insanların ilçe dışına gidip hastane hastane gezmesine gerek kalmayacak” diyen Ahmet Arslan daha sonra hastanede yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Milletvekili Arslan, hastane hakkında bilgi aldığı Kağızman Devlet Hastanesi Müdürü Fesih Atlaya ve doktorlara göstermiş oldukları başarı ve emeklerinden ötürü teşekkür etti.