Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu'na Aa 2016 Yıllığı

Milletvekili Durmuşoğlu'na Aa 2016 Yıllığı

29.03.2017 - 22:20 | Son Güncellenme:

.

Milletvekili Durmuşoğluna Aa 2016 Yıllığı

OSMANİYE (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Adana Bölge Müdürü Mehmet Kemal Firik, AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu'na AA 2016 Yıllığı ile 15 Temmuz darbe girişimi gecesi TBMM'de çekilen ve içinde Durmuşoğlu'nun da bulunduğu fotoğrafı hediye etti.

Haberin Devamı

Kadirli Öğretmenevi'nde gerçekleşen ziyarette konuşan Milletvekili Durmuşoğlu, seçim bölgesi olan Osmaniye'de gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, Osmaniye halkının gerek hükümetin çalışmaları gerekse milletvekillerinin halkla buluşmasından memnun olduğunu dile getirdi.

AK Parti olarak kardeşlik ve huzurdan yana olduklarının altını çizen Durmuşoğlu, "Referandum öncesi sahalardayız. Sistem halka bizzat anlatıldığı zaman, değişimin bir rejim değişikliği değil hükümet sistemi değişikliği olduğuna ikna oluyor. Bu 18 maddenin vatandaşlarımıza düzgünce anlatılması için teşkilatlar olarak çalışmalırımız sürüyor. Bölgemizden iyi bir sonuç bekliyoruz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından AA Adana Bölge Müdürü Firik, Durmuşoğlu'na AA'nın 2016'daki haber ve fotoğraf arşivinden hazırladığı yıllığı ile 15 Temmuz darbe girişimi gecesi bombalanan TBMM'de çekilen ve içinde Durmuşoğlu'nun da bulunduğu büyütülmüş ve çerçevelenmiş fotoğrafı hediye etti.