Şanlıurfa MİLLETVEKİLİ FAKIBABA’DAN HALİLİYE BELEDİYESİNE ZİYARET

MİLLETVEKİLİ FAKIBABA’DAN HALİLİYE BELEDİYESİNE ZİYARET

28.09.2016 - 14:27 | Son Güncellenme:

.

MİLLETVEKİLİ FAKIBABA’DAN HALİLİYE BELEDİYESİNE ZİYARET

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, makamında kendisini ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile belediye ve şehircilik konularıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, beraberindeki heyetle birlikte evzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Milletvekili Fakıbaba’ya bilgiler verdi. Belediye ve şehircilik konularında geçen görüşmeyle ilgili açıklama yapan Milletvekili Fakıbaba, “Başkana ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Kendisini kutluyorum. Biz her zaman beraberiz. Zaman zaman görüşüp şehircilikle ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.
Kendisini ziyaret eden Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberindekilere teşekkür eden Demirkol da, “Milletvekilimiz Ahmet Eşref Fakıbaba, belediyemizi ziyaret etti. Kendisinin geçmişten gelen tecrübelerinden istifade ettik. Belediyecilik ve şehircilik hususlarında zaman zaman karşılıklı olarak bilgi alışverişimiz oluyor. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse Haliliye ve Şanlıurfa halkına hizmetlerimizde birlikteliğimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.