Düzce MİLLETVEKİLİ METİN KÜLÜNK, BAŞKAN KELEŞ’İ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ METİN KÜLÜNK, BAŞKAN KELEŞ’İ ZİYARET ETTİ

13.03.2015 - 11:41 | Son Güncellenme:

.

MİLLETVEKİLİ METİN KÜLÜNK, BAŞKAN KELEŞ’İ ZİYARET ETTİ

Düzce Belediyesi ile Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Düzce Şubesinin ortaklaşa düzenlediği Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi konferansında AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk katılımcılara önemli bilgiler verdi.
Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi konferansına Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, milletvekili aday adayları, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Müftülük Konferans salonunda gerçekleştirilen konferansta konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Osmanlı, Türkiye ve Müslümanlara yönelik tarih boyunca oynanan oyunları örneklerle anlatarak neden başkanlık sistemine ihtiyaç duyulduğunu açıkladı.
Düzce’nin kendisi için önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Külünk, Düzce’nin doğası ve demografik yapısı ile daha iyi yerleri hak ettiğini belirtti. AK Parti hareketinin sadece Türkiye’yi değil dünyayı dönüştürme hareketi olduğunu söyleyen Külünk, “Biz Türkiye’de dönüşümü sağlarken Afrika’daki adaletsizliklerle de mücadele ediyoruz. Başkanlık sistemini anlamak için tarihi çok iyi anlamamız gerekmektedir. Batı, hafızamıza Alzheimer muamelesi yapmak istiyor. AK Parti hareketi ise bize Alzheimer muamelesi yapmayın demektir. Yüzyıllardır barış içinde yaşayan milletler ayrıştırılıyor. Bizi Ortadoğu’dan çıkartarak ya da sokmayarak enerjiden uzak olmamızı, doğunun ve batının devleti olmamızı istemiyorlar. Bizim hedeflerimiz büyük. Hedeflerimiz için de Başkanlık sistemini hayata geçirmeliyiz. Bürokrasi devletini yıkmalıyız ki gelişip büyüyebilelim” dedi.
AK Parti Düzce Milletvekili Metin Külünk, konuşmasının ardından vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.