Denizli Milletvekili Tin'den Desob Başkanı Devecioğlu'na Ziyaret

Milletvekili Tin'den Desob Başkanı Devecioğlu'na Ziyaret

15.05.2018 - 10:38 | Son Güncellenme:

.

Milletvekili Tinden Desob Başkanı Devecioğluna Ziyaret

DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanlığına seçilen Turgut Devecioğlu'na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Milletvekili Şahin Tin, Devecioğlu'nun, camianın içinde yoğrularak geldiğini belirterek, bulunduğu görevi hak ettiğine ve temsil ettiği makamın hakkını vereceğine inandığını ifade etti.

Sivil toplum örgütlerinin görevinin, temsil ettikleri kitlenin sorunlarına çözüm yolları üretmek olduğunu vurgulayan Tin, şunları söyledi:

"Siyaset ve sivil toplum örgütü işbirliği, Türkiye'nin menfaatinedir. Ortak akıl ve güç birliği demektir. Sorunlara çözüm, istişare, karşılıklı yardımlaşma ve paylaşma ile mümkün olur. Bu bağlamda ben de değerli Başkanımız Turgut Devecioğlu kardeşimizin başarısı için elimden gelen desteği vermeye hazır olduğumu ifade ediyorum. Hep birlikte güç birliği yaparak, el ele vererek esnafımızın kazancını artırmak için çalışacağız."

Haberin Devamı

Devecioğlu da Tin'e ziyareti için teşekkür ederek, "Sayın vekilimizin varlığı ve desteği bize güç veriyor. İnşallah hep birlikte başarılı işlere imza atacağız." dedi.

Ziyarette, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile DESOB Başkan Yardımcısı, Denizli Manavlar ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Erbeği de hazır bulundu.