Gaziantep Milletvekili Uzer Ve Başkan Fadıloğlu'ndan Anka'ya Ziyaret

Milletvekili Uzer Ve Başkan Fadıloğlu'ndan Anka'ya Ziyaret

31.03.2017 - 17:55 | Son Güncellenme:

.

Milletvekili Uzer Ve Başkan Fadıloğlundan Ankaya Ziyaret

Özel Gaziantep Anka Hastanesini ziyaret eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, “Hasta ve hasta yakınlarımızın Anka’da verilen hizmetten memnun olduğunu görmek bizi ziyadesiyle sevindirdi"dedi
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve beraberindeki heyet , Özel Gaziantep Anka Hastanesi’ni ziyaret etti.
Uzer, Fadıloğlu ve beraberindeki heyet, Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdür Uzman Dr. Cengiz Bayram, Yönetim Kurulu üyesi Ali İhsan Sofuoğlu tarafından karşılandı. Hastaneyi gezerek incelemelerde bulunan Ak Parti Milletvekili Uzer ve beraberindeki heyete Başhekim Dr. Fırat Dalgıçer tarafından hastane ile ilgili bilgiler verildi. Acil servisi ve yenidoğan yoğun bakım ünitesini ziyaret eden Milletvekili Ahmet Uzer, daha sonra polikliniklerdeki hastalar ve hasta yakınları ile görüşerek, onlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Uzer, "Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarımızın verilen hizmetten memnun olduğunu görmek bizi ziyadesiyle sevindirdi. Gaziantep’te artan göç ile birlikte sağlık ihtiyacı da arttı.Böyle güzel bir hastaneyi bölgemize kazandıran yönetim ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Ülke olarak sağlık alanında yakalanan büyük başarıda sağlık sektörüne yapılan yatırımların ve sağlık çalışanlarının büyük katkısı olduğunu vurgulayan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Uzer, "Sağlık alanında yatırımlarımızı sürdürmeye ve sağlık sektörünü desteklemeye devam edeceğiz"dedi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da, Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nin bölgenin sağlık ihtiyacını karşılayacak önemli bir konumda olduğunu dile getirdi. Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan ise, “Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nin güçlü akademik hekim kadrosu, ileri teknolojiye sahip tanı tedavi üniteleri ile sadece Gaziantep’in değil, bölgenin sağlık ihtiyacını gidermek amacıyla açıldı. Sağladığımız iş imkanıyla istihdam seferberliğine destek verirken, yurt dışındaki hastalara da ulaşıp ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. Genel Müdür Uzman Dr. Cengiz Bayram ise, "Topluma daha iyi sağlık hizmeti sunabilmek amacıyla yola çıktık.Hastalarımız, Anka’da gereksinim duydukları tüm sağlık hizmetlerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Sağlık hizmeti verirken en küçük ayrıntıda bile hastalarımızın kendilerini özel hissetmesini sağlamak için çabalıyoruz. Çünkü hastalarımızın sıkıntılarını çözmek ve onları memnun etmek bizim için öncelikli amaç" diye konuştu
Yönetim Kurulu üyesi Ali İhsan Sofuoğlu da, "Gaziantep ve bölgenin sağlık ihtiyacına göre yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Kalitemizden ödün vermeyerek halkımıza üst düzey sağlık hizmeti sunmayı uzun yıllar devam ettirmeyi istiyoruz“dedi.
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu daha sonra hastanedeki hekim ve personellere referandum süreci ve anayasa değişikliği ile ilgili bilgi verdi.