Bitlis MİLLETVEKİLİ VEDAT DEMİRÖZ, VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTEDİ

MİLLETVEKİLİ VEDAT DEMİRÖZ, VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTEDİ

15.03.2014 - 09:59 | Son Güncellenme:

.

MİLLETVEKİLİ VEDAT DEMİRÖZ, VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTEDİ

Seçim çalışmaları kapsamında Bitlis’in Adilcevaz ilçesine gelen Ak Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Ak Parti Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy ile birlikte işyerlerini ziyaret eden Demiröz, Adilcevaz meydan parkında vatandaşlar ile birlikte çay içerek sohbet etti. Demiröz yaptığı konuşmada; “Çok güzel bir ilçede yaşıyorsunuz. Biz Adilcevazlı hemşerilerimize pırıl, pırıl deneyimli ve bir o kadarda çok değerli bir kardeşimiz olan Necati beyi aday yaptık. Kendisi çok mütevazi, kapısı herkese açık olan biridir. Ben Necati beye kefilim ve her türlü desteğimizi kendisine vereceğiz. Geçen dönem Tatvan 5 yılda 20 yıl geriye gitti. Bugün Tatvan belediyesi aylardır taşeron işçilerin maaşını ödeyemiyor. Adilcevaz’ın bu duruma düşmemesi lazım. Adilcevazlı hemşerilerimizden 30 Martta Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Necati beye destek vermelerini istiyorum. Ülkemiz büyüdükçe birileri bundan rahatsız oluyor. Sayın başbakanımızı hedef tahtasına oturtmuşlar. Bu seçim ülkemizin geleceğini ve kaderini belirleyen bir seçim olacaktır” dedi.
Demiröz’ün sohbetine ve esnaf ziyaretlerine Ak Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Ak Parti ilçe Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy, il genel meclis üyesi adayları, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.