Gündem Milliyet’i alan herkes mutlaka onu okurdu

Milliyet’i alan herkes mutlaka onu okurdu

30.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tedavi gördüğü Florence Nightingale Hastanesi’nde hayatını kaybeden yazarımız Hasan Pulur’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Milliyet’i alan herkes mutlaka onu okurdu

Pulur’un oğlu Bülent Pulur ve Milliyet Gazetesi Yayın Koordinatörü Ercüment Erkul’a taziyelerini ileten Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu ve CHP’li Milletvekili Utku Çakırözer de eşlik etti.

Haberin Devamı

‘Başımız sağ olsun’

“Hepimizin, medyamızın başı sağ olsun” diyen Kılıçdaroğlu, Türk basının duayen ismi Hasan Pulur için, “Benim kuşağımda olanlar çok daha iyi bilirler, mizahı, ciddiyeti kendi sütununda en iyi anlatan yazarlarımızdan birisiydi. Milliyet’i eline alan herkesin mutlaka okuduğu köşe yazarlarından birisi Hasan Pulur’du” ifadelerini kullandı.

‘Her ölüm erkendir’

Taziyeleri hastanede kabul eden Pulur’un acılı oğlu Bülent Pulur ise, “Babam 6 aydır Florence Nightingale Hastanesi’nde organ yetmezliği sebebiyle tedavi görüyordu. Bugün de tansiyonu düşmüş ve kalp krizi geçirmiş. 6 aydır yoğun bakımdaydı, durumuda belliydi. Fakat her ölüm erken ve acıdır. Babamın ölümü de benim için erken ve acı oldu. Üzgünüz, ne yapalım hayat da böyle bir şey. Sağ olsun Kemal Bey de geldi bizi mutlu etti. Babamın naaşını Salı günü Levent Camii’nden kaldıracağız ardından da Aşiyan’daki aile mezarlığına defnedeceğiz” dedi. Oğul Pulur’a, taziye dileklerini ileten isimler arasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, Twitter’dan yayınladığı mesajda da, “Basın emekçisi bir çınarın daha aramızdan ayrılmasının hüznünü yaşıyorum” ifadelerini kullandı.