Oynatma Listesi
HABERLER

14 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem

14 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem

İzmir merkezli 49 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün TSK içerisindeki kripto yapılanmasına yönelik 176 askere yakalama kararı çıkarıldı.

Küçük ama etkili önlemlerle enerji kaynaklarını verimli kullanan tüketiciler, doğal gaz faturasında yüzde 20 tasarruf sağlayabiliyor. Kombiyi tam kapatmak yerine kısmak, bina mantolaması ile ısıyı korumak, radyatörlerin üzerini örtmemek gaz tüketimini düşürüyor. Isıtıcının termostatını 1 derece azaltmak yüzde 5 tasarruf demek.

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde mangaldan kaynaklanan ev yangınında Necati Doğan (5), Mukaddes Subaşı (51), Fadime Doğan (26) ve Murat Muhammet Doğan (2) hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

92. Akademi Ödülleri yani Oscar adayları açıklandı. Peki Oscar'a hangi filmler aday oldu? Hangi filmler favori? Joker filmi 11 dalda aday oldu. Scarlett Johansson 2 dalda aday gösterildi.

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’ın, “Instagram’da Serenay ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum, o stalk mu oluyor?” sözlerine, “Ne güzel bir açıklama yaptı” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER