Oynatma Listesi
HABERLER

25 Ocak 2020 Günün Özeti Milliyet'te

25 Ocak 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Elazığ'da dün saat 20.55'te 6.8 büyüklüğünde deprem yaşandı.Depremde ölenlerin sayısı 22'e yükseldi, yaralı sayısı 1243 olarak açıklandı.

Elazığ'da kurtarma ekipleri enkaz altındaki Azize isimli depremzede ile telefonla iletişime geçti. Azize'ye enkaz altında iken kurtarma ekipleri telefonda yapması gerekenleri anlattı, enkaz altında kalan diğer insanlara seslenip iletişime geçmesini istendi. 45 yaşında olduğu öğrenilen Azize büyük uğraşların ardından enkazdan kurtarıldı

6 Ekim 2019 tarihinde CNN TÜRK'te ekrana gelen programda Prof. Dr. Naci Görür'ün deprem bölgesini işaret ettiği görüntüler dikkat çekti. Video, depremin ardından sosyal medyada en çok paylaşılan görüntüler arasında yer alırken, Prof. Görür, "Benim 'Elazığ Sivrice için dikkat edilmeli' demem bir tesadüftü. Bu benim özel bir yeteneğimi göstermiyor. Bütün yer bilimciler bunu söyleyebilir" diye konuştu.

Çin'de ortaya çıkan ve insandan insana bulaşabilen yeni koronavirüs türü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 41'e yükselirken, en az bin 287 kişi kişinin virüse yakalandığı tespit edildi.

Depremde zarar gören vatandaşlarımız için spor camiası destek paylaşımlarında bulundu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER