Oynatma Listesi
HABERLER

3 turist canlı heykel sanatçısının bahşiş kutusundan para aldı

Antalya'nın Kemer ilçesinde canlı heykel performansı sergileyerek geçinmeye çalışan Emre Balım'ın (24) bahşiş kutusuna atılan parası biri kadın 3 yabancı turist tarafından çalındı. Olay anı o sırada çekim yapan bir kişinin cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Emre Balım, Bağış kutumdan emeğimi çaldılar. Benim takıldığım nokta emeğimin çalınması değil sanata yapılan saygısızlık dedi.
Antalya'da bir otelde aşçılık yaparken geçen ocak ayında mesleğini bırakarak sokaklarda canlı heykel performansı sergilemeye başlayan Emre Balım, bugüne kadar 5 ilde gösteriler yaptı. Geçen hafta Kemer'e gelen Emre Balım, burada da yerli ve yabancı turistler için sanatını icra etmeye başladı. Üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün Bir millet sanattan ve sanatkardan mahrumsa, tam bir hayat sahibi olamaz sözlerinin yazılı olduğu dövizi ve bahşiş kutusunu önüne koyan, giydiği özel kıyafetiyle heykel gibi hareket etmeden durarak yaptığı şovuyla geçimini sağlamaya çalışan Emre Balım, bu gösterilerinde birinde hırsızlık mağduru oldu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER