Oynatma Listesi
HABERLER

Çekicinin kaldırdığı araçtan düşen kadın yaralandı!

İstanbul’da park halindeki bir aracı kaldırmaya çalışan çekici operatörü, araç içerisindeki 79 yaşındaki kadını fark etmeyince, akıl almaz bir kazaya neden oldu.Çekiciye yüklenmek üzere kaldırılan araçta bulunan ve panikleyen yaşlı kadın aracın kapısı açılınca araçtan düştü.İki bacağı, iki kolu ve kalçası kırılan yaşlı kadın ölümden dönerken, panikleyen ve ne yapacağını şaşıran operatörün imdadına ise bir kağıt toplayıcısı yetişti. Kağıt toplayıcısının müdahalesiyle dahada büyümeden önlenen kazada 2 bacağı ve kalçası kırılan yaşlı kadın hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınırken, çekicide polis bulunmadığı da ortaya çıktı.

Kadıköy Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Çiğdem Cingi isimli kadın, 79 yaşındaki annesi Leyla Çetinkol’la fatura yatırmak için evinden aracıyla çıkıp, Hukukçular Sitesi önündeki bir cep parka aracını park etti ve fatura merkezine gitmek üzere aracından indi. Bu sırada bir çekici park halindeki aracın başına geldi. Yandan kaldırmalı çekici operatörü, hemen aracı yüklemek istedi. Bu sırada arka koltukta oturan 85 yaşındaki Çetinkol, panik yaparak kapıyı açtı. Ne olduğunu anlamaya çalışan Leyla Çetinkol, araç çekiciye yüklenirken, bir anda yere düştü. Çevredekilerin panik yapması üzerine çekici operatörü panikleyerek, aracı yere bırakmak istedi. Ancak aracın yerde yatan yaşlı kadının üzerine doğru indiğini fark eren vatandaşlar yeniden bağırdı. Olay yerinde bulunan kağıt toplayan bir kişi, yaşlı kadını aracın altından alırken, operatör işlemi durdurdu.

Yaşanan kaza sebebiyle yaralanan kadın olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çekici operatörünün ise gözaltına alındığı öğrenildi. Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi’ne götürülen yaşlı kadının vücudunda, ikisi bacağında, ikisi kalçasında, ikisi kolunda olmak üzere, 6 kırık olduğu öğrenildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER