Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin zirvesi başladı!

Gelen son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimi Putin, İstanbul'da bir araya geldi.

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, TürkAkım doğal gaz boru hattının açılışı öncesi baş başa görüşmesi başladı. Görüşmede dünyanın takip ettiği Amerika ile İran arasındaki gerilim de masaya yatırılacak.

Erdoğan, Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya nakledecek TürkAkım doğal gaz boru hattının açılışı için İstanbul'da bulunan Putin'i, Haliç Kongre Merkezi'nde karşıladı. Karşılamanın ardından ikili görüşme başladı.

 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin’in katılımıyla gerçekleştirilecek olan TürkAkım Projesi açılış törenine ulusal ve uluslararası basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. TürkAkım Projesi'nin açılışı, saat 15.00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in katılacağı törenle gerçekleştirilecek. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek açılış törenine ulusal ve uluslararası basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. Program için yerli ve yabancı basın mensupları saatler öncesinden kongre merkezine geldi. Alana kameralarını kuran basın mensupları erken saatlerden itibaren yayınlar yapmaya başlarken, alanda tören saati bekleniyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER