Oynatma Listesi
HABERLER

Kaputun altına sakladığı namlusuz kurusıkı silahlarla yakalandı

İstanbul’da namlularını değiştirdiği kurusıkı tabancaları gerçek silaha dönüştürerek suç çetelerine satan bir silah kaçakçısı polis uygulamasında yakalandı. Otomobilinin ön kaputunun altında namlusu sökülmüş 6 tabanca ele geçirilen kaçakçının atölyesine yapılan baskında ise silah yapımında kullanılan torna makinesi ile silah yapım malzemeleri ele geçirildi.

Esenler’de trafik uygulaması yapan ekipler, dün gece 03.00 sıralarında şüphe üzerine durdurdukları bir aracı incelemeye aldı. Araç içerisinde arama yapan ekipler, ön kaputunun altındaki gizli bölmeye saklanmış 6 adet tabanca buldu. Namluları sökülmüş olduğu belirlenen silahlar ile birlikte araç sürücüsü Abuzer Burak Altan isimli kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Sorgusunda silahların kuru sıkı silah olduğunu ve gerçek silaha çevirmek üzere atölye olarak kullandığı adrese götürmeye çalıştığını itiraf eden Altan'ın verdiği ifade üzerine adrese baskın yapan ekipler, adreste yaptıkları aramalarda ise 1 torna makinesi ile silah yapımında kullanılan 8 yiv setli ağzı açık namlu, 39 fişek, 5 horoz tertibatı, 6 adet sürgü ve bir boş şarjör ele geçirdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER