Oynatma Listesi
HABERLER

Saldırganlar yakalandı! Korkunç sır...

Striptiz kulübünde çıkışları ateşe verip içerideki insanları tarayan saldırganların, Meksika polisi tarafından bu yıl içinde gözaltına alınıp bırakıldığı ortaya çıktı. 26 kişinin öldüğü saldırıda kurban yakınlarını teselli etmek mümkün olmadı.
Mesika'nın Veracruz eyaletindeki Coatzacoalcos şehrinde, bir striptiz kulübüne silahlı kişilerin saldırması sonucu en az 26 kişi hayatını kaybetti.
Caballo Blanco adındaki barda Salı gecesi gerçekleşen ve çete mensuplarının yaptığı düşünülen saldırıda en az 13 kişi ağır şekilde yaralandı.
Çarşamba günü bir açıklama yapan Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, gerçekleşen saldırıyı 'korkunç' olarak nitelendirdi.
Lopez Obrador, federal yetkililerin saldırının yerel yetkililer ve organize suç çeteleri arasında bir anlaşmazlıktan kaynaklanıp kaynaklanmayacağını araştıracağını belirtti.
Meksika liderine göre, saldırganların gece kulübünün acil çıkış koridorlarını ateşe vermesiyle ölümlerin sayısı arttı.
Meksika polisi, bazı şüphelileri gün içinde gözaltına aldı. Şüphelilerin yüzlerini kıyafetleriyle kapattığı görüldü.
Meksika lideri Obrador, aynı zamanda soruşturmadaki ilk bulguların bazı zanlıların bu yıl içinde gözaltına alındığını ancak daha sonra salıverildiklerini gösterdiğini aktardı.
Mexico City yönetimi, söz konusu bulgu üzerine araştırmayı derinleştiriyor.
Saldırıdan kurtulanlar, barda çok yüksek sesle reggaeton müziği çaldığı için dansçıların ve barda eğlenenlerin çıkan yangını görene kadar saldırının farkına varmadığını söyledi.
Görgü tanıkları, saldırganların birkaç araç içinde mekana geldiğini aktarıyor.
Tüfekler ve silahlar ile güvenlik görevlilerini tehdit edip girişi kapadılar.
Yetkililer çok sayıda kişinin duman zehirlenmesinden öldüğünü ifade etti.
GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER