Cadde Milyoner'e Katılan Aamir Khan'a yapılan dublaj, sosyal medyayı salladı

Milyoner'e Katılan Aamir Khan'a yapılan dublaj, sosyal medyayı salladı

15.10.2017 - 10:42 | Son Güncellenme:

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan dünyaca ünlü oyuncu Aamir Khan'a yapılan Türkçe dublaj sosyal medyayı salladı.

Milyonere Katılan Aamir Khana yapılan dublaj, sosyal medyayı salladı

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'e dün akşam Hintli oyuncu ve yönetmen Aamir Khan katıldı. İngilizce konuşan Khan'a yapılan Türkçe dublaj Amerikan aksiyon filmlerini aratmadı.

Haberin Devamı

"AMERİKAN FİLMİ İZLİYOR GİBİYİM"
Milyoner'e Aamir Khan'ın katılmasıyla sosyal medya adeta yıkıldı. Twitter kullanıcıları yapılan Türkçe dublajla alay ederek "Amerikan aksiyon filmi izler gibiyiz" yorumları yaptı.

ÖDÜLÜ HAYIR KURUMLARINA BAĞIŞLADI
Ailesi burada olmadığı için ünlü isme Türkiye'den 3 hayranı eşlik etti. Yarışmanın ünlü sunucusu Murat Yıldırım, "Aamir buraya arabasını yenilemek için gelmiş." diyerek espri yaptı. Espriyi gülerek karşılayan Khan, yarışmadan elde ettiği geliri Türkiye'deki hayır kurumlarına bağışlayacağını söyledi.

"GÖSTERİLEN SEVGİDEN ÇOK ETKİLENDİM"
Murat Yıldırım, Aamir Khan'a Türkiye'deki izlenimlerini de sordu. Türkiye'de güzel zaman geçirdiğini belirten Khan soruya "Herkes sıcak kanlı ve sevgi doluydu. Gösterdikleri sevgiden çok etkilendim. Aslında neyle karşılanacağımı bilmiyordum" şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı

İZZET ALTINMEŞE'Lİ SORUYU BİLDİ
Türkiye'deki hayranlarının sabırla beklediği ziyareti gerçekleştirdikten sonra, sosyal yardım amacıyla yarışmaya katılan Aamir Khan, 5 bin liralık soruda, Raj Kapoor'un ''Awaara Hoon'' adlı şarkısının Türkçe versiyonunu söyleyen sanatçının adı soruldu. Seyirci joker hakkını kullanan Khan, soruya "İzzet Altınmeşe" diyerek doğru cevap verdi.

125 BİN LİRALIK SORUDA BIRAKTI
125 bin liralık soruda, kelime dağarcığı en geniş olan muhabbet kuşu Oscar'ın kaç kelime konuşabildiği sorusunda tereddütte kalan Aamir Khan, "Burada kendim için yarışmıyorum, yardım için buradayım" diyerek yarışmadan çekildi ve 60 bin lira kazandı.

Yazarlar