Teknoloji Milyonlarca Belgesel Artık Cebinizde!

Milyonlarca Belgesel Artık Cebinizde!

24.05.2013 - 11:15 | Son Güncellenme:

Fox International Channels ve Türksat A.Ş. iş ortaklığı sayesinde National Geographic belgesellerini iPad’inizle izleyebilirsiniz!

Milyonlarca Belgesel Artık Cebinizde

iPad yani tablet teknolojisinin günden güne daha da yaygınlaşıyor olması, hayatı kolaylaştıracak uygulamaları gün yüzüne çıkarıyor. Türkiye’de belgeseller konusunda sıkı takipçi kitlesinin her gün biraz daha artması, tüm arşivin iPad başta olmak üzere Apple ürünlerinde izlenebilir hale gelmesinde yeterli oldu.

Haberin Devamı

NatGeo Play, tam anlamıyla FIC Avrupa Dijital Media mühendisleri tarafından geliştirildi. İlk kez Türkiye’de indirilebilir hale getirilen uygulamanın Avrupa versiyonları da hazırlanıyor. Kısa bir süre içinde Türk yazılımcılar tarafından Avrupa için hazırlanacak uygulama getirisi iç yatırımlara dönüşecek.

Fox International Channels ve Afrika Dijital Medya Başkan Yardımcısı Sergio Falcon, konuyla ilgili şu sözleri paylaştı: “NatGeo Play’i Türksat A.Ş. ortaklığında ilk kez Türkiye’de Teledünya dijital Kablo TV Platformu ile lanse etmekten dolayı oldukça mutluyuz. Dijital gelişim tüm alışkanlıklarımızı hızla değiştiriyor ve izleyiciler artık geleneksel televizyona bağımlı kalmak zorunda değil. Artık üyeler çeşitli dijital platformlar üzerinde National Geographic Channel programlarına yüksek kalitede ulaşma imkanı elde edecek. FIC olarak bizim tarafımızdan geliştirilen ve platform ortaklarımızın desteğiyle birlikte piyasaya sürdüğümüz yenilikçi ürün ve servislerle içeriğe olan talebi karşılamak istiyoruz.”

Haberin Devamı

Belgesel videolarından oluşan uygulamanın yanı sıra, fotoğraf ve ansiklopedi kütüphanesiyle de oldukça dikkat çekiyor. Günün fotoğrafı, kanal yayın akışı, en beğenilenler gibi kategorilerin yanında tüm videoları, TV’ye atarak izlemeye televizyon üzerinden devam edebiliyorsunuz.