Gündem Minibüs şoföründen yolcuya taciz iddiası

Minibüs şoföründen yolcuya taciz iddiası

11.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Adana’da minibüs şoförü A.Ç. (25) araca yolcu olarak binen ve adı açıklanmayan 17 yaşındaki bir genç kızı ağaçlık alana götürüp taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Minibüs şoföründen yolcuya taciz iddiası

A.Ç., kızın para ve sigara istediğini, vermeyince kendine iftira attığını ileri sürdü.
Merkez Seyhan ilçesinde oturan genç kız, iddiaya göre, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Seyhan Uygulama Merkezi’ne gitmek için A.Ç.’nin kullandığı yolcu minibüsüne bindi. A.Ç., hastaneye yaklaştığı sırada son durağa girmeden, minibüste tek kalan genç kızla birlikte Süleyman Demirel Bulvarı’ndan Karslı Mahallesi’ne yöneldi.
Minibüsü ağaçlık alana park eden A.Ç., genç kıza, “Sana sigara veririm, para veririm, beni mutlu edersen ben de seni memnun ederim” diyerek taciz etti. Kapıları kapalı olan minibüsten inemeyen genç kız, bağırıp yardım istedi. Bunun üzerine minibüsün kapılarını açan A.Ç., genç kızı orada bırakıp olay yerinden ayrıldı. Genç kızın şikâyeti üzerine çalışma başlatan polis, A.Ç.’yi Kuruköprü Mahallesi’nde yakaladı.
Kabul etmedi
Mersin’in Tarsus ilçesinde minibüs şoförü tarafından öldürülen Özgecan Aslan gibi minibüste tek kalan genç kızı ağaçlık alana götürerek taciz ettiği ileri sürülen şüpheli suçlamayı kabul etmedi. A.Ç., ifadesinde, “Benden sigara ve para istedi. Vermeyince iftira atıyor” dedi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen A.Ç. tutuklandı.