Cadde Minik Ali Ekrem için yardım istedi

Minik Ali Ekrem için yardım istedi

14.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bergüzar Korel, kansere yakanan minik Ali Ekrem için düzenlenen kemik iliği arayışına katıldı. Korel, aileyi de telefonla arayarak moral verdi

Minik Ali Ekrem için yardım istedi

Sunucu Çağla Şıkel’ın 4’üncü evre nöroblastoma kanserine yakalanıp kemoterapi gören 4 yaşındaki Ali Ekrem’e aranan ilik için İlik Bankası’na kaydolma çağrısına en büyük desteği Bergüzar Korel verdi.
Şıkel’in Instagram sayfasında Ali Ekrem ve annesi İpek’in fotoğrafını paylaşarak, “Annesinin gülü o... Ali Ekrem, 5 Mayıs’tan beri dördünce evre nöroblastoma kanseriyle mücadele eden bir küçük kardeşimiz. Nöroblastom, sinir hücrelerinden çıkan bir tümör. Ali Ekrem şu an kemoterapi görüyor. Ailesi bizden sadece bir tüp kan istiyor. Kan vererek belki Ali Ekrem, belki de başka birinin evladına derman olabilirsiniz. Lütfen üşenmeyin 7 gün 24 saat açık olan Kartal Kan Bağış Merkezi’ne gidip bir tüp kan verin” diyerek duyuru yaptı. Şıkel’in duyurusuna sessiz kalmayan Korel, Ali Ekrem’in annesi İpek’e ulaştı. Korel, daha sonra Ali Ekrem için de duyuru yaptı.

Aileyi aradı
Ailesiyle konuştuğunu Instagram sayfasında yazan Korel, “Ali Ekrem’in annesine ulaşma imkânı buldum. Kendisiyle telefonda konuştuk. Bir anne olarak 15 dakikalık konuşmamızda kendisinden hayata ve anneliğe dair çok şey öğrendim. Sizden ricam lütfen gidip kan verin. Bir tüp kan ile yavrularımıza hayat verebilirsiniz” diyerek takipçilerinden kan vermelerini istedi. İlik Bankası’na verilen bir tüp kan ile veritabanına kayıt olunarak, destek verilebiliniyor.

Haberin Devamı

Bergüzar Korel’den sağduyu çağrısı

Bergüzar Korel, Ali Ekrem’in annesiyle telefonda konuştuğunu söyleyerek, “Kendisinden hayata ve anneliğe dair çok şey öğrendim” dedi.