Edirne Minik Öğrenciler ‘Yavru Tema' Gönüllüsü Oldu

Minik Öğrenciler ‘Yavru Tema' Gönüllüsü Oldu

09.01.2018 - 12:06 | Son Güncellenme:

.

Minik Öğrenciler ‘Yavru Tema Gönüllüsü Oldu

Edirne’de, ilkokul öğrencileri, ‘Yavru TEMA’ gönüllüsü oldu.
TEMA Vakfı Edirne İl Temsilci Yardımcısı Avukat Cansın Çoğal tarafından Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) işbirliği protokolü çerçevesinde Plevne İlkokulunda Yavru TEMA üyesi olan 3/A sınıfı öğrencilerine TEMA rozeti takılarak, üyelik kartı verildi. Öğrencilere daha sonra TEMA Vakfı hakkında bilgilendirme yapıldı.
Plevne İlkokulunda gerçekleştirilen etkinliğe TEMA yetkilileri, okul müdürü Atalay Cüce, 3/A Sınıf öğretmeni Cavide Özer, Trakya Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü Genç TEMA öğrencileri ‘Toplum Hizmeti’ kapsamında katıldı. 3/A sınıfında okuyan 37 öğrenciye TEMA Vakfı gönüllü kartının yanında bir de TEMA yaka rozetleri takıldı.

"Yaşamı keşfediyorum"
TEMA Vakfı’nın doğaya temas eden, günlük hayattaki uygulamalarla birlikte doğaya etkilerini bilen ve sürdürülebilir yaşam için dost uygulamalarının küçük yaşlarda başladığını belirten TEMA Vakfı Edirne İl Temsilci Yardımcısı Avukat Cansın Çoğal, "Yavru TEMA üyesi olan öğrencilerimiz doğada geçirdikleri zamanın artması, doğayı hissederek, dokunarak, koklayarak ve duyarak farklı deneyimleri yaşama fırsatı buluyor. Çocuklarımızı ‘Yaşamı Keşfediyorum’ sloganıyla doğada daha çok vakit geçirmeye davet ediyoruz" dedi.