Afyonkarahisar Miniklerden Hatice Öğretmene Anlamlı Hediye

Miniklerden Hatice Öğretmene Anlamlı Hediye

23.11.2017 - 11:26 | Son Güncellenme:

Afyonkarahisar'da anaokulu öğrencileri, öğretmenleri Hatice Kartal için 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel "öpücüklü video" hazırladı Kartal: "Bana daha güzel hediye veremezlerdi. Anaokulu öğretmeni olmanın en güzel tarafı da bu. Minicik çocuklardan bu kadar sevgi dolu, bu kadar yürek dolu sözleri duymak biz öğretmenler için en güzel hediye"

Miniklerden Hatice Öğretmene Anlamlı Hediye

AFYONKARAHİSAR (AA) - ARİF YAVUZ - Afyonkarahisar'da anaokulu öğrencilerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çektiği "öpücüklü video", öğretmenleri Hatice Kartal için en anlamlı hediye oldu.

Haberin Devamı

Asım Kocabıyık Anaokulunda 4 ve 5 yaşlarındaki 25 öğrenci, öğretmenlerine sevgilerini anlatabilmek için ailelerinin desteğiyle klip çekti. Minikler, evlerinde, stadyumda ve Anıtkabir'de çektikleri klipte, öğretmenlerine öpücükler eşliğinde sevgilerini gönderdi.

Çocuklardan Miraç ise konuşamadığı için tişörtüne ailesi tarafından yazdırılan "Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Sizi çok seviyoruz" mesajıyla duygularını ifade etti.

Videoda öğrencilerin "Öğretmenim seni çok seviyorum, öpücükler yolluyorum", "Seni çok seviyorum çünkü bizi parka çıkarıyorsun", "Öğretmenim sen özelsin, benim en güzelim sensin", "Canım öğretmenim güneş gibi sarı saçların var, iyi ki benim öğretmenimsin" ve "Sen en güzel çiçeklerdensin" gibi mesajları yer aldı.

Haberin Devamı

Öğrencilerinin kendisi için hazırladığı videoyu izleyen Kartal, duygu dolu anlar yaşadı.

Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 11 yıllık öğretmenliği boyunca en güzel Öğretmenler Günü hediyesini aldığını söyledi.

Böyle bir sürpriz beklemediğini dile getiren Kartal, "İnanılmaz duygulandım. Öğrencilerimin ve velilerin hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bana daha güzel hediye veremezlerdi. Anaokulu öğretmeni olmanın en güzel tarafı da bu. Minicik çocuklardan bu kadar sevgi dolu, bu kadar yürek dolu sözleri duymak biz öğretmenler için en güzel hediye. Bizler onların ikinci anneleriyiz." diye konuştu.

- "Öpücükleri benim için dünyaya bedel"

"Çocukların öpücükleri benim için dünyaya bedel." diyen Kartal, onların her birini evladı gibi gördüğünü ifade etti.

Kartal, çocukların okula girdiği andan itibaren anne ve babaları tarafından kendisine emanet edildiğini belirterek, "Burası sınıftan çok ev ortamı bizim için. Çocuklar en çok burada vakit geçiriyor. O kadar duygulandım ki ne söyleyeceğimi bilemiyorum. İyi ki ana sınıfı öğretmeni olmuşum. İyi ki böyle güzel velilerimiz var." dedi.

Velilerle iletişimlerinin çok iyi olduğuna dikkati çeken Kartal, onlarla sosyal medya üzerinden anlık haberleştiklerini anlattı.

Anne ve babalarla yüz yüze görüşmeler ve kahvaltılar yaptıklarını dile getiren Kartal, "Herhangi bir konu olduğunda bana çok rahat ulaşabiliyorlar. Ben de kolaylıkla onlara ulaşabiliyorum. Hiçbir problem yaşamıyoruz." diye konuştu.

Yazarlar