Cadde MIPTV’nin yıldızı: SÖZ

MIPTV’nin yıldızı: SÖZ

12.04.2017 - 15:11 | Son Güncellenme:

Yapımını TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ’, Cannes’da düzenlenen ve dünyanın en önemli TV içerik fuarı olarak kabul edilen MIPTV’nin yıldızı oldu.

MIPTV’nin yıldızı: SÖZ

Türkiye’de ilk defa Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen ‘SÖZ’ dizisi, dünyanın dört bir yanında yayınlanan iddialı yapımların seçilip sunulduğu FreshTv'nin bu yılki 20 trend dizisi arasına girmeyi başardı.

1000 DİZİ ARASINDAN SEÇİLDİ

The Wit sitesinde, 1000 dizi ve fuar kapsamında yapılan 200 başvuru arasında gerçekleştirilen değerlendirme sonucu Fresh TV Fiction'ın en dikkat çeken 20 yapımı arasına giren ‘SÖZ’ dizisi, yayınlanan ilk iki bölümü ile sosyal medya platformu Twitter’ın World Trend Topics (WTT) listesinde birinciliğe kadar yükselirken, Türkiye’de ise TT sıralamasında zirveyi elden bırakmadı.

Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 4 aydır devam eden ‘SÖZ’ dizisi, üçüncü bölümüyle 17 Nisan Pazartesi akşamı Star TV'de seyirciyle buluşacak.

TOLGA SARITAŞ, ATAKAN ARSLAN, GÖRKEM SEVİNDİK...

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosu Ethem Özışık’ın yazdığı, bir ‘Özel Kuvvet Timi’nin hikayesini konu alan ‘SÖZ’de zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan kıdemli üsteğmen ve tim komutanı 'Yavuz' rolünü Tolga Sarıtaş canlandırıyor. Vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarına, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş hayhat veriyor.