Miras yüzünden 2 oğlunu kurşunladı

15 Aralık 2010

BOZOVA (Şanlıurfa), (DHA)

ŞANLIURFA’nın Bozova İlçesi’nde, 59 yaşındaki Abdülkadir Yeşil, iddiaay göre miras nedeniyle tartıştığı iki oğlunu tabancayla yaraladı. Oğullarının vurulduğunu gören Hatice Yeşil ise sopayla eşinin kafasını kırdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bozova’nın Dutluca Köyü’nde meydana geldi. Köyde çiftçilik yapan, her ikisi de evli olan 34 yaşındaki Mehmet ile 30 yaşındaki Mustafa Yeşil kardeşler, geçimlerini zor sağladıkları için arazilerini kendilerine vermesini istemek üzere babaları Abdülkadir Yeşil’in evine gitti. Baba ile iki oğlu mirasın paylaştırılması konusunda konuşmaya başladı. Hayatta olduğunu ve arazilerini ölmeden paylaştırmayacağını ifade ederek olumsuz yanıt veren Abdülkadir Yeşil ile iki oğlu arasında tartışma çıktı. Uzayan tartışma sırasında öfkesine hakim olamayan Abdülkadir Yeşil, evde bulunan ruhsatsız tabancayı peş peşe ateşledi. Tabancadan çıkan mermilere hedef olan Mehmet bacaklarından kardeşi Mustafa ise sırtından yaralandı.

Silah sesleri üzerine odaya koşan anne Hatice Yeşil, iki oğlunu yerde kanlar içerisinde, eşini de elinde tabancayla görünce şoke oldu. Eşiyle tartışmaya başlayan Hatice Yeşil daha sonra odada bulunan sopayla Abdülkadir Yeşil’in başına vurdu.

Silah ve kavga sesleri üzerine Yeşil ailesinin evine koşan komşuları, kanlar içerisinde buldukları baba ve iki oğlunu otomobillerle Bozova Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada ilk müdahaleleri yapılan Mehmet ve Mustafa Yeşil kardeşler ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken, kafatasında çatlak olduğu belirlenen baba Abdülkadir Yeşil ise tedavisinin ardından gözaltına alındı. Anne Hatice Yeşil’in de jandarma tarafından gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Milliyet iPhone uygulaması yenilendi.
Daha hızlı, daha canlı, en güncel! Yenilenen Milliyet.com.tr iPhone uygulamasını hemen indir!
iPad’i unutmadık!
iPad’inize özel Milliyet.com.tr uygulamasını ücretsiz indirmek için tıklayın.



Yorum Yaz
20Yorum Başlığı:420Yorum:
Siz de reklam vermek ister misiniz?
Dil yoluyla bir toplumun kültürünü inceleyen bilim dalı hangisidir?
Markapon
Foto Galeri
En yeni fotoğraf galerileri ...
    Haberin Etiketleri