Ekonomi Misafirperver THY

Misafirperver THY

23.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Türk Hava Yolları (THY) “Stopover” projesi ile 2 yılda 28 ülkeden 28 binden fazla transfer yolcuyu İstanbul’da ağırladı.

Misafirperver THY

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, THY’nin Mart 2017’de başlattığı ve bağlantı süresi uzun transfer yolcularının hizmetine sunduğu ücretsiz konaklama hizmeti Stopover, yolcu deneyimini başka bir boyuta taşımaya devam ediyor. 2017 - 2019 yılları arasında 28 ülkeden 28 binden fazla transfer yolcu, Stopover uygulaması ile İstanbul’u keşfetme ayrıcalığı yaşadı.

Haberin Devamı

THY’nin pilot bölge olarak belirlenen Pakistan’da başlattığı ve 28 ülkede 75 destinasyonla kapsamını genişlettiği Stopover konaklama hizmeti, İstanbul’u transfer merkezi olarak kullanan yolculardan büyük beğeni topladı.

THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, bu uygulama ile yolculara Türk misafirperverliğini ve İstanbul’un eşsiz güzelliklerini keşfetme fırsatı sunduklarını ifade etti.

Nasıl işliyor?

Olmuştur, “Stopover uygulamasına 2018’de Japonya, Çin ve Hindistan’ın da bulunduğu 16 ülkeyi dahil ettik. Ülkemiz turizminin gelişimine katkı sunan projemizin kapsamını, yeni havalimanımız ile birlikte daha da genişletmeyi hedefliyoruz” dedi.

THY ile aktarmalı olarak seyahat eden ve İstanbul’da 20 saatten fazla bağlantı süresi bulunan Stopover yolcuları, otel çeki ile İstanbul’un Sultanahmet ve Taksim bölgesinde ekonomi sınıfı için 4 yıldızlı otelde 1 gece, business sınıfı için 5 yıldızlı otelde 2 gece ücretsiz konaklıyor.