Mısır Haşlamanın Püf Noktaları

Yaz gelince benim aklıma gelenler;

  • Dondurma
  • Mısır

Gerçekten bütün bir yazı bir öğün dondurma bir öğün mısır ile geçirebilirim. O kadar çok seviyorum onları :)

Tabi mısır böyyyleeeee güzel olcak. Tane tane, süt süt kokacak. Allaahııımmmm evdeki mısırları haşlamam için sanırım yazımın bitmesini bekleyemeyeceğim. :)

Aldığımız mısırları yapraklarından güzelce ayırıyoruz. Amann haaa yaprakları atmayın onlar bize lazım. :) Haşlayacağınız tencereye ayırdığınız yaprakların tazeciklerinden koyun. Üstüne, altına, aralarına kaynaştırın. Üzerini geçecek kadar da su koydukkk muuuuu.. Şimdi suyuna silme bir çay kaşığı şeker ilave edip kapağı kapatalım. Mısırın kalitesine göre pişme süresi değişir. Bu yüzden ara ara kontrol edin.

Haberin Devamı

Sonra mı ?

Eeeeeee tuzu dökün dökün yiyin. :)

Afiyetler olsun.

Beni ınstagramdan da takip edebilirsiniz. Linki aşağıya bıraktım. Öpüldünüz :)

https://www.instagram.com/blogizistan/