Gündem Mix Festival’de neler izlenmeli?

Mix Festival’de neler izlenmeli?

14.11.2018 - 08:30 | Son Güncellenme:

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen ve farklı müzik türlerini iki gün boyunca bir araya getiren Mix Festival bu cuma başlıyor.

Mix Festival’de  neler izlenmeli

Zorlu PSM’de yapılacak olan festivalde danstan elektronik müziğe, alternatiften hiphop türüne uzanan müzisyenler sahneye çıkacak. 16-17 Kasım’daki festivalde kaçırılmaması gereken isimleri sıraladık...

Haberin Devamı

Nova Persona: Berlin’in çokkültürlü elektronik müzik sahnesinden esinlenerek 2016 yılında Nova Persona kimliği ile müziğe başlayan Yeşim Koçal, cosmic disco’dan hafif techno’ya uzanan seçkisini Mix Festival’e taşıyacak. Nova Persona ilk gün saat 21.00’de müzikseverlerle bir arada olacak.

Sophie Hunger: Avrupa müzik sahnesinin adından sıkça bahsettiren yıldızlarından biri olan Hunger, İstanbullu müzikseverlerin yabancısı olmadığı bir isim. Sahnede İngilizce, Almanca ve Fransızca şarkılar seslendiren müzisyen adını ‘Le Vent Nous Portera’ isimli şarkıya yaptığı kendine has yorumuyla duyurmuştu. Hunger 16 Kasım’da 21.30’da sahnede.

Aurora: Norveç’in yetenekli müzisyenllerinden Aurora, 2016’da çıkış yaptığı ‘All My Demons Greeting Me As A Friend’ ile 200 milyonun üzerinde dinlendi ve albümü 500 binin üzerinde sattı. Yetenekli müzisyen ilk kez 17 Kasım Cumartesi akşamı 22.15’te İstanbul sahnesinde olacak.

Haberin Devamı

Her: Fransız müzik sahnesinin beğenilen ikililerinden. Her şarkılarında feminenlik, aşk ve cinsellik temalarından faydalanıyor. Hem stüdyo kayıtlarında hem de canlı performanslarında yakaladıkları canlılık sayesinde kısa sürede uluslararası bir hayran kitlesi edinmeyi başaran Fransız ikiliye sahnede yetenekli üç sanatçı daha eşlik ediyor. Her, Fransız indie pop sahnesinin sürekli gelişen taze yüzlerinden biri. Konser 17 Kasım Cumartesi 01.30’da.

Baba Zula: Adını Japonya’dan Avustralya’ya duyuran Baba Zula hem Doğu ve Batı arasında özgün bir köprü vazifesi gören müziği hem de performansı ile her konserini unutulmaz bir deneyim haline getiriyor. Baba Zula konseri 17 Kasım Cumartesi saat 23.00’te.