Kastamonu Mobike Expo Fuarı'nda uluslararası tanıtım

Mobike Expo Fuarı'nda uluslararası tanıtım

04.03.2015 - 09:10 | Son Güncellenme:

Türkiye Motosiklet ve Bisiklet Fuarı’na Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası standıyla katılan Kastamonu motosiklet severlerin beğenisini kazandı.

Mobike Expo Fuarında uluslararası tanıtım

Türkiye Motosiklet ve Bisiklet Fuarı’na Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası standıyla katılan Kastamonu motosiklet severlerin beğenisini kazandı.
Dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu ile yerli ve yabancı sporcular Kastamonu standına fuar boyunca büyük ilgi gösterdi. Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık ile Azdavay Belediyesi Meclis Üyesi Cevat Taşkan ve Kamu Kurum Amirlerinin katıldığı Eurasia Motobike Expo İstanbul Fuar Merkezi’de düzenlenen Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı’nda ziyaretçilere bilgiler veren Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke, motosiklet severleri Kastamonu Azdavay’a davet etti.
Bu yıl 7.si düzenlenen ve dört gün devam eden Eurasia Motobike Expo’daki, Kastamonu standına fuar boyunca yoğun ilgi ve ziyaretçi akını oldu. Azdavay Suğla Yaylası’ndaki ‘Motor ve Doğa Sporları Kamp Merkezi’ni beğendiklerini belirten motosiklet tutkunları mutlaka Kastamonu’ya geleceklerini belirttiler. Geçen sene Azdavay’da çok iyi ağırlandıklarını belirten sporcular ise Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın’a teşekkür ederek, bu seneki yarışı iple çektiklerini söylediler.
Fuarda Kastamonu’nun doğal güzellikleri ile spor, tarihi, kültürel zenginlikleri yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtıldı.