Teknoloji Mobil Dünya Kongresi 2018'de göze çarpan en iyi telefonlar nelerdi?

Mobil Dünya Kongresi 2018'de göze çarpan en iyi telefonlar nelerdi?

02.03.2018 - 18:08 | Son Güncellenme:

Bir Mobil Dünya Kongresi'ni daha geride bıraktık. Fuarda pek çok ürüne şahit olduk ve yerinde deneyimledik. Peki Mobil Dünya Kongresi 2018'in en iyi telefonları hangileriydi?

Mobil Dünya Kongresi 2018de göze çarpan en iyi telefonlar nelerdi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

MWC 2018 ya da Mobil Dünya Kongresi 2018’de bu yıl da birçok yeni telefonla karşılaştık. Samsung, Asus, ZTE ve Nokia gibi firmalar cihazlarını tanıttı.

Fuarla ilgili gerçek belki de, Samsung'un büyük haberlerinin gösteriyi daha başlamadan çaldığı gerçeğiydi. Ayrıca, birçok kişinin tahmin ettiği gibi akıllı telefonun yaşı (serisi) gerçekten sona eriyor olabilir. Galaxy S serisini seneye farklı bir adla da görebiliriz.

Gerçekten kayda değer birçok cihaz gördük ve bunları sizlere aktardık. İşte, bu hafta Barselona'da gördüğümüz en büyük, en iyi veya genel olarak en dikkat çekici telefonlar.

En iyi akıllı telefon: Samsung Galaxy S9

Samsung, fuar başlamadan önce şovu kazandı. Galaxy S9 hattı devrimci bir şey değil ancak yeni amiral gemisine bazı şeyleri taze tutmak için yeterli anahtar özellikler eklenmiş. Süper Slow Motion oldukça eğlenceli. AR emojileri ise kuşkusuz biraz ürkütücü.

Haberin Devamı

En iyi retro telefon: Nokia 8110

HMD, bir kez daha başka klasik bir Nokia telefonu tozlarından temizleyerek kendine getirdi. Bu sefer şirket, Neo'nun en sevdiği kızaklı telefonun yeniledi ve 4G ile birkaç önemli sosyal medya uygulaması ekledi.

En sağlam telefon: Cat S61

Cat S61, muhtemelen sağlamlık konusunda Land Rover’ın elinden aldı. Ancak biz yine de bu işi yeniden değerlendireceğiz. Gerçek anlamda bir dağ telefonu olan Cat S61, termal görüntüleme gibi pek çok farklı özellik sunuyor.

En iyi iPhone X kopyası: Asus Zenfone 5

Akıllı telefon üreticileri sadece çentikten fazlasını ödünç aldıklarından, bu şaşırtıcı derecede rekabetçi bir kategoriydi. Bununla birlikte, Asus'un Zenfone 5 modeli, Apple'ın iPhone X ile getirdiği ön paneli hemen hemen kopyalamış. Snapdragon 845 işlemciyle gelmesine rağmen fiyatı yine de iyi. Şirketin kulaklık jakına olan bağlılığı ise bonus olarak geliyor.

En iyi bütçeli telefon: ZTE Blade V9

ZTE, tuhaf ve sık yapılan çalışmalarla, uygun bir bütçeyle bazı üstün özelliklerin nasıl sunulacağını hala biliyor. Blade V9, yurt dışında 300 dolara satılacak.