Ege Mobilya sektörü İzmir’de buluşuyor

Mobilya sektörü İzmir’de buluşuyor

26.02.2017 - 04:42 | Son Güncellenme:

MODEKO 28. İzmir Mobilya Fuarı, 1 Mart’ta kapılarını açacak. Beş gün sürecek fuarda katılımcı firmaların en özel ürünleri sergilenecek. Büyük fuarda toplam 350 firma stant açacağı bildirildi.

Mobilya sektörü İzmir’de buluşuyor

MODEKO 28. İzmir Mobilya Fuarı için geri sayım başladı. Türkiye’nin en kapsamlı mobilya fuarı Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de 1 Mart’da başlayacak. Dünyanın dört bir yanından alım heyetleri 5 gün sürecek sektörün Ege zirvesinde bir araya gelecek. Firmaların en özel mobilya ürünleri, fuarda sergilenecek.

Haberin Devamı

Modaya yön veriyor

Türkiye ve dünya mobilya modasına yön veren MODEKO İzmir Mobilya Fuarı, 1-5 Mart tarihlerinde Fuar İzmir’de A ve B holleri olmak üzere toplam 40 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek. Çarpıcı tasarımların, göz alan renklerin yer alacağı organizasyonda, tatlı bir rekabet yaşanacak. Katılımcılar klasik ve modern mobilyalar, Eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuvarları gibi ürünler sergileyecek.

50 hedef ülke

Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, 2017 mobilya trendlerinin Fuar İzmir’de gerçekleşecek MODEKO’da belirleneceğini söyledi. İşleyen, “Sektör paydaşlarının tek çatı altında buluşacağı organizasyonumuz katılımcılarımız ve ziyaretçilerimize büyük avantajlar sağlayacak” dedi. Efor Fuarcılık, sektörün hedef olarak belirlediği 50 ülkede çalışma yaptı. 32 ülkeden alım heyetleri ağırlanacak.