Stil Modanın sınırlarını zorlayan markalar

Modanın sınırlarını zorlayan markalar

02.03.2015 - 13:30 | Son Güncellenme:

Industrie Denim, Elizabeth and James, MM6 ve Rachel Zoe markalarını moda tutkunları ile buluşturuyor.

Modanın sınırlarını zorlayan markalar

Dünya markalarının Türkiye’deki buluşma noktası Industrie Denim, şıklığın, lüksün, estetiğin ve kalitenin gösterişli temsilcilerinden Elizabeth and James, MM6 ve Rachel Zoe markalarını moda tutkunları ile buluşturuyor.

Industrie Denim, yeni sezonda kadınların kalbini kazanmaya devam ediyor. Günlük stili ayırt edici hale getiren Elizabeth and James, ihtişamı ve lüksü ulaşılabilir kılan Rachel Zoe ve aykırı kişiliklerden mükemmel bir bütünlük yaratan MM6 markaları İlkbahar / Yaz 2015 koleksiyonları ile kadınlara görkemli bir sezon vaat ediyor.

Rachel Zoe, 2015 sezonunda 1960’ların cemiyet hayatından ilham alıyor. 60’lı yılların zamansız tarzını klasikler ile birleştiren Rachel Zoe, St. Tropez Portofino ve Marakeş’in egzotik ruhunu şehre taşıyor. Cesur renklerin ön planda olduğu İlkbahar/Yaz 2015 tasarımlarında desenli ipek kumaşlar ve danteller klasik olduğu kadar modern bir koleksiyon yaratıyor. Geçen sezon ID ailesine katılan marka İlkbahar/ Yaz tasarımlarıyla da Türkiye’de sadece ID mağazalarında olmaya devam ediyor.

Elizabeth and James, “Wescoast” teması ile sörf dalgalarından kumsal partilerine uzanan keyifli sahillerde bir yolculuğa çıkarıyor. Güneş ışıklarının deniz ile harmanlandığı koleksiyona, inci beyazı, altın, yeşil ve neon renkler, çiçek desenleri aynı zamanda aynalı baskılar hâkim. Sıcak havalara rahat bir stil sunan marka bu sezon tasarımlarında iplik dokumalara, lazer kesimlere ve jakarlı kumaşlara yer veriyor. Güney California etkisinin hâkim olduğu koleksiyonda sörf kültürüne ve ortaçağ mimarisine gönderme yapan aksesuarlar dikkat çekiyor.

Moda tutkunlarını Japon fütürizmi ile tanıştırırken güney batının vahşi doğasını da yansıtan MM6, sıra dışı olduğu kadar basit tasarımlarıyla fark yaratıyor. İpek kombinezonların geniş paçalı denimler ile kombinlenebildiği koleksiyonda, denim, deri ve ipek tartışmasız bir bütünlüğe ulaşıyor. Patchwork denim ceketlerin yanı sıra bandana modeli üstler sezonun en hit parçaları olmaya aday.

Sezon en görkemli stiline ulaşmak isteyen moda takipçileri Industrie Denim Akasya Acıbadem ve Zorlu Center AVM mağazalarına mutlaka uğramalılar.

Yazarlar