Gündem Modern dünyanın Truvalı Helen’i!

Modern dünyanın Truvalı Helen’i!

02.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eski eşi Orlando Bloom ve şarkıcı Justin Bieber’ın kavga etmesine sebep olan Avustralyalı model Miranda Kerr, modern çağın Truvalı Helen’i olarak adlandırılıyor.

Modern dünyanın Truvalı  Helen’i

Bir haftadır yabancı magazin basınının gündemindeki Miranda Kerr’in vazgeçilemez kadın imajı, İngiliz Guardian gazetesinden Hannah Betts tarafından “modern çağın Truvalı Helen’i” olarak kaleme alındı. Modelin eski eşi Bloom’un, Bieber’a yumruk atmasının ardından, Kerr ve eski ilişkileri tekrar gündeme geldi. Bieber’ın Kerr ile 2012 yılında beraber olduğu dedikodusu, Bloom’un attığı yumruğun sebebi olarak gösteriliyor.

DiCaprio alkışladı
Bloom ve Kerr’in boşanmalarının ardından, adı Kerr’le anılan Leonardo DiCaprio’nun Bloom’u attığı yumruk sebebiyle alkışlaması ise gözlerden kaçmadı. Bloom-Bieber kavgası Kerr adına yapılan ilk güç gösterisi değil. Geçen Mayıs ayında iki zengin işadamı James Packer ve David Gyngell’in model için kavga ettiği biliniyor. İki dostun kavgası sonunda Gyngell hastanelik olurken kavganın odak noktası model, konuyla ilgili bir açıklama yapmamıştı. Uğruna erkeklerin güç gösterisi yaptığı Kerr, Victoria’s Secret’ın ‘meleği’ olarak ünlendi.