Aksaray MODERN MUHTAR OFİSLERİ HİZMETE GİRİYOR

MODERN MUHTAR OFİSLERİ HİZMETE GİRİYOR

31.01.2015 - 12:38 | Son Güncellenme:

.

MODERN MUHTAR OFİSLERİ HİZMETE GİRİYOR

Aksaray Belediye tarafından Yunus Emre, Tacin ve Çiftlik mahallelerine muhtarların kullanması için 3 adet 20 metrekare ofis-lavabo-arşiv birimleri olan muhtar hizmet ofisleri yaptırdı.
Prefabrik çelik konstrüksiyonla taşınabilir özellikle yapılan modern muhtar hizmet ofisleri halkın ve muhtarların tüm ihtiyaçlarına hizmet verebilecek şekilde dizayn edilerek hizmete sunuldu.
Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan Muhtar Hizmet Ofisleri ile vatandaşların hizmet alması noktasında şehrin farklı bir kimlik kazanacağını belirten Başkan Yazgı, hizmet veren muhtarlarla hizmet alan halkın daha konforlu bir ortamda bir araya gelmelerini sağlamayı hedeflediklerini söyledi.
Başkan Yazgı, “Seçim öncesinde Aksaray’ın tüm mahallelerini dolaşarak halkımızla görüşme sağladık. Ziyaretlerimizde mevcut muhtarlar ve muhtar adayları ile görüşmelerimiz de oldu. Muhtarlarımız ve bu göreve aday olanların birçoğunun ortak isteği mahallerine yapılmasını istedikleri muhtar evleriydi. Biz de bu istekler doğrultusunda muhtarlarımıza söz vermiştik. İlk olarak Yunus Emre Mahallesi’ne modern muhtar hizmet ofisini kazandırarak sözümüzü yerine getirmiş olduk. Daha sonrada Tacin Mahallesi ve Çiftlik Mahallesi’ne muhtar hizmet ofisleri yaptırdık. Muhtarlara yaptırdığımız ofisler, yaklaşık 20 metrekare alan üzerine inşa edildi. Her anlamda tam donanımlı ve her insanın ihtiyacına cevap verecek şekilde dizayn ettik. Artık vatandaşlarımız muhtarlarına kolaylıkla ulaşıp işlemlerini nezih bir ortamda rahatlıkla takip edebilecekler” dedi.
Başkan Yazgı, ilk olarak 6 mahallede kurulacak modern muhtar hizmet ofislerinin önümüzdeki dönemlerde diğer mahallelere yapılacağını kaydetti.