Cadde Mogambo'da Şenay Lambaoğlu konseri

Mogambo'da Şenay Lambaoğlu konseri

12.09.2018 - 17:48 | Son Güncellenme:

Caz sanatçısı ve yorumcusu Şenay Lambaoğlu, 87'nci İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki Mogambo Caz Geceleri'nde konser verdi.

Mogamboda Şenay Lambaoğlu konseri

'En İyi Kadın Sanatçı', 'En İyi Caz Müzik Sanatçısı' ve 'Yılın Alternatif Pop Yorumcusu' ödüllerinin sahibi olan ve üçüncü albümü 'Başka Türlü Bir Şey'i 2015 yılında çıkaran ünlü caz sanatçısı ve yorumcusu Şenay Lambaoğlu, Folkart sponsorluğunda Mogambo Caz Geceleri'nde sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserde sevenleri, Lambaoğlu'nun şarkılarına eşlik ederek müzik dolu bir gece yaşadı.

Haberin Devamı

"İZMİR'DE PAMUKLARA SARILDIĞIMIZI HİSSEDİYORUZ"

Konseri öncesi İzmir Enternasyonal Fuarı ve İzmirli müzik ve sanatseverler ile ilgili düşüncelerini dile getiren Şenay Lambaoğlu, İzmir Fuarı ile ilgili çocukluğuna dair çok güzel anılarının olduğunu, yıllar sonra ise fuarda güzel bir organizasyonun parçası olmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

İzmir'deki konserlerin coşku ve mutluluk içerisinde geçtiğini ifade eden Lambaoğlu, "İzmirli sanatseverlerin sanatçıya göstermiş olduğu hassasiyet ve sahiplenici yanları hepimizi mutlu ediyor ve bir anda kendimizi daha çok pamuklara sarılmış gibi hissediyoruz. İzmir'in o güzel insanı, enerjisi ve ruhlarıyla buluşuyor olmak benim için gerçekten apayrı" dedi.