Gündem Şevkat Yerimdar 15. bölüm fragmanında büyük aşk itirafı!

Şevkat Yerimdar 15. bölüm fragmanında büyük aşk itirafı!

31.08.2017 - 12:13 | Son Güncellenme:

Şevkat Yerimdar dizisinin 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Şevkat Yerimdar 15. bölümde Şevkat Esin'e onu sevdiğini söyledi. Esin'den de aynı şekilde tepki alan Şevkat'in yüzünde güller açıyor.

Şevkat Yerimdar 15. bölüm fragmanında büyük aşk itirafı

Şevkat Yerimdar dizisinin 15. bölüm fragmanları yayınlandı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz son bölümde Şevkat'in eski sevgilisinin mahalleye gelmesi işleri karıştırmış, Şevkat'in Seval'in her istediğini yapması Esin'i sinirlendirmişti. Bu durumdan aşırı rahatsız olan Esin, Şevkat'e tavır almış ve tepki koymuştu. Şevkat Yerimdar 15. bölümde de Esin'in bu tavrı devam ederken Şevkat artık aralarının açılmasına bir son vermiş ve Esin'e onu çok sevdiğini itiraf etmiştir. Beklemediği bir şekilde Esin'den de aynı tepkiyi alan Şevkat, mutluluktan havalara uçmuş, yüzünde güller açmıştır.

Şevkat Yerimdar 15. yeni bölümde Esin ile Şevkat sonunda birbirlerine sevdiklerini itiraf etmişlerdir.

Şevkat Yerimdar 15. yeni bölümüyle 8 Eylül Cuma saat 20.00'de FOX TV'de olacak..

ŞEVKAT YERİMDAR 15. BÖLÜM FRAGMAN 1

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMDAR 15. BÖLÜM FRAGMAN 2

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şevkat Yerimdar 15. bölüm fragmanında büyük aşk itirafı

Şevkat'in eski sevgilisi Seval mahalleye bomba gibi düşer. Şevkat'in Seval hakkında öğrendiği sır ona karşı elini kolunu bağlamıştır. Bu sır yüzünden Şevkat Seval'in her isteğini yerine getirmeye başlar. Bu durumu yanlış anlayan Esin ile Şevkat'in arası açılır. Şevkat Esin'in gönlünü almaya çalıştıkça işler daha da karışır. Bora intikam planları yapıyordur. Şevkat'e zarar verecek her yolu dener. Olsen devraldığı kahvenin aslında sinek avladığı gerçeği ile yüz yüze kalır. İsmail Tezene aşkının arasına Erkan girmiştir. Tezene sürekli Erkan'la vakit geçirmek istemektedir...