Teknoloji Motorola Moto 360 Sport İndirime Girdi

Motorola Moto 360 Sport İndirime Girdi

26.04.2016 - 13:59 | Son Güncellenme:

Bir süre önce satışa sunulan ve belirli bir kitle tarafından beğenilmiş olan Motorola Moto 360 akıllı saat modeli, şimdilerde girdiği indirim ile birlikte haber konusu olmuş bulunmakta…

Motorola Moto 360 Sport İndirime Girdi

Bir zamanlar oldukça başarılı akıllı telefonlara imza atan Motorola, Android ve iOS platformlarının gelişmesi ile beraber arka planda kalmaya başlamıştı. Bunun ardından stratejisini değiştiren ve Android işletim sistemini kullanmaya başlayan şirket her ne kadar belli başlı ülkelerde hatrı sayılır bir başarı sağlamış olsa da küresel anlamda pek de güzel satışlar elde edememişti. Bunun ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden firma, giyilebilir cihazlar sektörüne adım atmaya unutmamış ve son olarak karşımıza Motorola Moto 360 saati ile çıkmıştı. Orta halli bir fiyattan satışa sunulan saat, şimdi ise indirime girmiş durumda.

Haberin Devamı

Açıklanan bilgilere göre Motorola Moto 360 Sport modelli akıllı saatler, bundan böyle 199 dolar karşılığında alıcı bulacak. BestBuy üzerinden bu fiyata satın alınabilen saatin eski fiyatı ise tam 299 dolar idi. Yani 100 dolar değerinde büyük bir indirim gerçekleştiğini söylemek mümkün. Aynı şekilde Amazon ve diğer çevrimiçi mağazalar üzerinden de saati bu fiyatı alabilirsiniz. Sadece beyaz ve turuncu renk seçeneklerinin bulunduğunu belirtelim.

Samsung’un Yeni Akıllı Saati Cep Yakacak!