Teknoloji Motorola Moto X 2016’nın Özellikleri Belli Oldu

Motorola Moto X 2016’nın Özellikleri Belli Oldu

28.04.2016 - 15:17 | Son Güncellenme:

Bir süre önce geliştirilmekte olduğu iddia edilen Motorola Moto X 2016’nın nihayet teknik özellikleri gün ışığına çıkmış bulunmakta…

Motorola Moto X 2016’nın Özellikleri Belli Oldu

Akıllı telefon pazarındaki düşüşe geçen payını arttırmak isteyen Motorola, şimdilerde yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışıyor. Zira birden fazla versiyon ile karşımıza çıkması beklenen firmanın Moto X Style ve Moto X Pure Edition olmak üzere iki farklı sürümü satışa sunacağı iddia ediliyor. Bir nevi Motorola Moto X 2016 ailesini kullanıcı kitlesini baz alarak hazırlayan geliştirici ekip, buna göre de modellere özellikler ekledi. Oldukça etkileyici özellikler ile birlikte gelmesi beklenen modellerin Geekbench testine tabi tutulması ise daha fazla bilginin ortaya çıkmasına yol açtı.

Haberin Devamı

Geekbench testi üzerinde görüntülenen modelin kod adı Motorola XT1650 olarak gözüküyor. Bir nevi Motorola Moto X 2016’ya ait olduğu söylenen testin sonuçlarına baktığımızda ise karşımıza Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 820 yonga seti, 4 GB RAM ve Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi çıkıyor. 9 Haziran 2016 tarihinde duyurulması beklenen model için elimizdeki bilgiler bunlar ile sınırlı. Ne yazık ki Motorola cephesinden konuyla ilgili bir duyuru ya da açıklama gelmiş değil. Eğer yeni bir bilgi paylaşılır ise haber etmiş olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

Motorola Moto 360 Sport İndirime Girdi