Kahramanmaraş Motosiklet Hırsızlarına Operasyon

Motosiklet Hırsızlarına Operasyon

21.02.2017 - 18:32 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ta ev ve iş yerlerinden motosiklet çalan ve çalıntı motosikletler üzerinde parça değişikliği yaparak tanınmaz hale getiren 10 kişiden 7'si tutuklandı Hırsızlık anları, iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı

Motosiklet Hırsızlarına Operasyon

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta ev ve iş yerlerinden motosiklet çalan ve onlarda da parça değişikliği yaparak tanınmaz hale getiren 10 kişiden 7'si tutuklandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentte motosiklet hırsızlarına yönelik operasyon başlattı.

İl merkezinde değişik tarihlerde park halindekilerle, iş yerleri ve ikametler önünden kilidini sert cisimle kırarak çalan, motorları da tanınmaz hale getirmek için üzerilerinde parça değişikliği de yapan H.Ş (23), M.H (20), A.H. (22), Ş.G. (22), E.Ş. (22), A.T. (23), İ.T. (23), B.C. (23), A.K (22) ve A.H (21) farklı adreslerde yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan operasyonda çalıntı kaydı ile aranan 7 motosiklet ele geçirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü bahçesinde sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden H.Ş (23), M.H (20), A.H. (22), Ş.G. (22), E.Ş. (22), A.T. (23) ve İ.T. (23) mahkemece tutuklandı. Diğer zanlılar B.C, A.H. ve A.H. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Bu arada, hırsızlık anları, iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.