Gündem MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MSÜ tercih sonuçları için yeni tarih...

MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MSÜ tercih sonuçları için yeni tarih...

12.06.2018 - 10:05 | Son Güncellenme:

MSÜ tercih sonuçlarının dün açıklanması bekleniyordu. Milli Savunma Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada ÖSYM'nin YKS ve TYT sınavlarını da ileri bir tarihe ertelenmesi baz alındığında MSÜ tercih sonuçlarının 21 Haziran tarihinde açıklanması kararlaştırıldı.

MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak  MSÜ tercih sonuçları için yeni tarih...

Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçlarının dün açıklanması bekleniyordu. ÖSYM tarafından sınav takviminde yapılan değişiklikte baz alındığında MSÜ tercih sonuçlarının ileri bir tarihte açıklanması kararlaştırıldı. Binlerce asker adayının merak içinde beklediği MSÜ tercih sonuçlarının 21 Haziran tarihinde adaylara duyurulması bekleniyor.

Haberin Devamı

MSÜ TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSÜ tercih sonuçlarının dün açıklanması bekleniyordu. ÖSYM'nin YKS VE TYT sınav tarihlerinin de değişmesi de baz alınarak Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih 21 Haziran olarak değiştirildi.

ÖSYM’nin planlı sınav takviminde değişiklik yapılması nedeni ile 2018 yılı Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2’nci Seçim Aşamalarına çağrılar 21 Haziran 2018 tarihinde yapılacaktır.

Yapılacak olan duyuruda okul türlerine göre MSÜ-2018 sınavı çağrı yapılan en düşük aday puanları (MSÜ-SAY, MSÜ-EA, MSÜ-SÖZ) açıklanacaktır.