Cadde Muammer Ketenci: Hatice beni resmen kullandı!

Muammer Ketenci: Hatice beni resmen kullandı!

19.03.2019 - 10:55 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Hatice'yi defilesinde podyuma çıkaran Muammer Ketenci, sessizliğini Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına bozdu.

Muammer Ketenci: Hatice beni resmen kullandı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Hatice, geçtiğimiz günlerde bir defilede podyuma çıkmış ve kalçasını göstererek olay yaratmıştı. Ünlü şarkıcıyı podyuma çıkaran Muarrem Ketenci "Bu hareketi yapacağından haberim yoktu" derken, Hatice ise "Ketenci'nin haberi vardı" sözleriyle polemiği sürdürmüştü. Modacı Muammer Ketenci, Kanal D ekranlarındaki '2. Sayfa' programına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

"HATİCE'YE 'SAKIN' DEDİM"
"Hatice kıyafeti açmak istediği söyledi, 'Seni öldürürüm, sakın' dedim. Hatice'ye asla izin vermedim. Ben resmen kullanıldım. Yazıklar olsun. Hatice'nin yaptığı üçkağıtçılık. Elbiseye 20 bin TL veren oldu. 'Sezon sonu satarım' dedim. Hatice'yi bir daha asla defileye çıkarmam."

"BENİ YALANCI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR"
"Bana 'Sakın röportaj verme Muammer, bizim üzerimizden prim yapıyorlar' dedi. Sonra bir baktım Hatice röportaj vermiş ve beni yalancı çıkarmaya çalışıyor."

"NEDEN ELBİSEYİ VİTRİNE ASTIN?"
Muammer Kentenci'nin açıklamalarının ardından Hatice, "Mahalle polemiğine girmek istemiyorum. Madem öyle bu elbiseyi neden iş yerinin vitrinine astın?" sözleriyle kendini savundu.