Kütahya Müdür Metin Koz: Haftada 3 Gün Öğrencilere Süt Dağıtılacak

Müdür Metin Koz: Haftada 3 Gün Öğrencilere Süt Dağıtılacak

08.02.2018 - 10:58 | Son Güncellenme:

.

Müdür Metin Koz: Haftada 3 Gün Öğrencilere Süt Dağıtılacak

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından ortaklaşa hazırlanan ’Okul Sütü Programı’nın haftada 3 gün süreyle devam edeceği açıklandı.
Şaphane İlkokulu ve Şaphane Anaokulu’nda yapılan süt dağıtım törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, Halk Eğitim Müdürü Fuat Bayri ve Şaphane İlkokul Müdürü Mustafa Dertli katıldı.
Uygulamanın haftada 3 gün dönem sonuna kadar devam edeceğini belirten Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, ’’Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen program kapsamında, öğrencilerimize süt dağıtımı yapıyoruz. Süt dağıtımının temel amacı sağlıklı bir nesil yetiştirmektir. Biz, tüm öğrencilerimizin bu sütten içmesini tavsiye ediyoruz. Özelikle de çocuklarımızın sağlıklı beslenmesi konusunda süttün çok önemli olduğunu hatırlatmakta fayda vardır. Program kapsamında ilçemizde bulunan İlkokul ve Anaokul öğrencilerimize düzenli olarak süt dağıtımı yapılacaktır’’ ifadelerini kullandı. (YD-EFE)