Isparta MÜFTÜLÜK’TEN ENGELLİLERE İFTAR

MÜFTÜLÜK’TEN ENGELLİLERE İFTAR

24.06.2016 - 16:05 | Son Güncellenme:

.

MÜFTÜLÜK’TEN ENGELLİLERE İFTAR

Isparta Müftülüğü, ortopedik, bedensel, görme, işitme, zihinsel engelliler derneklerinde kayıtlı yaklaşık 200 engelliye iftar yemeği verdi. İftar programına Vali Şehmus Günaydın, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, İl Müftüsü Galip Akın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, Müftü Yardımcısı Yasin Yıldız ve Isparta’daki Engelliler Derneği Başkan ve üyeleri ile aileleri katıldı.
Vali Şehmus Günaydın, iftar yemeğine gelişinde tüm masaları tek tek gezerek engelli vatandaşlarla tokalaşarak bir süre sohbet edip hal ve hatırlarını sordu. İftar öncesi Beyazay Derneği Isparta Şubesi tarafından görme engellilere yönelik olarak düzenlenen ‘Kur’an - ı Kerim Kursu’nda usta öğreticilik yapan Görme engelli İmam - Hatip Osman Şahin’in okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ve Ezan’ı Şerif’in ardından yemekler ikram edildi.
Valilik olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını belirten Vali Şehmus Günaydın, " Ne sorununuz olursa olsun bize gelin destek olalım” dedi. Vali’nin konuşması, işitme engellilerin anlaması için Beyazay Derneği Isparta Şube Başkan Yardımcısı Yunus Özler tarafından işaret diliyle işitme engellilere aktarıldı.